Miskolcon van olyan nőgyógyász aki sebész is? Lágyéksérvre gyanakszom.23/N
Figyelt kérdés
A bal oldali szeméremdombom néha nagyon fáj és kidudorodik. Aztán ha lefekszem vízszintesen elmúlik. De a fájdalom borzalmas néha..2014. szept. 11. 07:53
1/4 anonim válasza:
Ehhez minek kellene olyan nögyógyász, aki sebész is?
A sérv a sebészekre tartozik, nem nögyógyászati probléma.
(Mellesleg MINDEN nögyógyász végez mütéteket, de csak olyanokat,amik a szakterüeltére tartoznak.=
2/4 anonim válasza:
A lágyéksérvet sebész operálja, nekem is volt, és nő vagyok. Semmi köze a nőgyógyászathoz.
Valami nem stimmel a sztoridban. A lágyéksérv nem fáj, addig, amíg ki nem záródik. Ha kizáródik, akkor nagyon, de akkor kb. egy napod van arra, hogy megműtsenek, különben meghalsz.
3/4 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam nőgyógyászra mert a szeméremdombomon jön elő a fájdalom.
2014. szept. 11. 08:23
4/4 anonim válasza:
A lágyéksérv bizony kizáródás nélkül is fájhat szurkálhat stb, csak, ha kizáródik akkor nagyon fáj. A sérveket pedig a sebész operálja. Amit a kérdező leírt azok pedig tipikus sérves tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!