Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyakori nőgyógyászati problémá...

Gyakori nőgyógyászati problémáknak mi oka lehet? Hüvelyi fájdalom, hüvelygomba gyakori kiújulása

Figyelt kérdés

Figyelek, hogy máshol ne üljek rá a wc-re, minden nap cserélek fehérneműt, fürdök minden nap, menstruáció esetén is higiénikusan járok el. Akkor nem értem mi a probléma.

Szinte minden hónapban vagy második hónapban kiújul a hüvelygombám, amivel mindig nőgyógyászhoz fordulok. A napokban mintha megint jelentkeztek volna a tünetek, elmentem nőgyógyászhoz (direkt magánhoz!), kérdezte, hogy több-e a hüvelyváladékom és mondtam, hogy igen, azt mondta, hogy ő nem lát hüvelyváladékot illetve olyan problémát amit kezelni kéne.

Pár napja együtt voltam a barátommal és védekeztünk, utána elmentem wc-re és iszonyatosan csípett. Soha nem voltam kibékülve az óvszerrel, de most nagyon fáj utána a hüvelyem. Aztán mondtam, hogy ezt inkább hagyjuk és elkezdem a fogamzásgátló tablettát, amit pár hónapja hagytam abba.

A gombás fertőzésem biztosan ki lett kezelve, szedtem a gyógyszert amit felírt az orvos és 2 hónapig semmi bajom nem volt. De már kezdek beleőrülni, hogy állandóan van valami problémám.

2014. szept. 9. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:

-Rossz a vércukrod

-beleidből jön a gomba

-allergiás vagy az óvszerre, vagy legalábbis érzékeny

-nem állítottad vissza kezelés után megfelelően a flórádat

-nem bírod a mosószert, öblítőt, tusfürdőt, fehérnemű anyagát

2014. szept. 9. 19:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Durva és visszatérő fertőzés esetén sérül a hüvely nyálkahártyája és idő amíg helyre áll. Nálam az kétszer visszatérő fertőzés után majd 3 hónap volt mire megint olyan volt a szex, mint előtte. Egyáltalán nem fájt, nem csípett soha és társai. Ne erőltessétek a dolgot. Egyébként a párod is állandóan kezelve lett vagy csak te? Mert lehet tőle kapod vissza. Az óvszer ilyen esetben szart sem ér, ugyanúgy fertőzni lehet mellette. Valamint az is lehet, hogy az óvszerre vagy allergiás. Vagy ahogy fentebb írtam még sérült a nyálkahártyád, akkor az óvszer után csíphet. Vagy az óvszeren lévő síkosítóra vagy allergiás. Elég sok minden lehet.

Hüvelyflóra visszaállítót használtál? Ha nem, akkor nem csoda ha állandóan visszatér a gomba. Nincs ami helyette ott legyen.

2014. szept. 10. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!