Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon-nagyon félek. Mitől...

Nagyon-nagyon félek. Mitől véreztem be? Jövő héten remélem kivizsgálnak, de már két orvosnál is voltam. Itt a neten sem találok hasonló esetet. Olvassatok el kérlek?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy sajnos volt egy vetélésem még májusban, amit műtéttel fejeztek be. Hat hetesen elhalt a magzat :-( utàna 2-3 napig semmi bajom nem volt, csak a 4. nap kezdtem el vérezni, tisztulni, nem is igazán vér volt hanem rózsaszines sárgás folyás. Ez viszont sokàig kb 4 hétig tartott aztan elmúlt. A nyár folyamán többször is vártam hogy megjöjjön a rendes havim, de nem jött. Pedig sokszor annyira görcsöltem hogy létezni nem birtam, de a havi vérzés elmaradt. Már menni akartam orvoshoz de aztán augusztusban napra pontosan a vetélés utàn 3 hónappal megjött. Rendes mensinek tűnt. 5 napig tartott, majd elmult. És aztan jöttek a bajok. Rà egy hétre egyik nap hirtelen minden előjel nélkül elöntött a vèr. Éppen hogy kiértem a mosdóba,kb fél-egy perc utàn abba maradt és aznap nem is véreztem többet. Betudtam annak,hogy nagyon sokat stresszeltem mostanában, kisebb pánikrohamom is volt, összegyült a sok gond :-( Másnap ugyanabban az időpontban megint elkezdett folyni belőlem a vér, gyorsan szaladtam a mosdóba épp hogy kiértem mikor éreztem hogy kezd elönteni. Rendesen folyt belőlem. Élénk piros. Egy-két alvadt vérdarab kiséretében. Semmi màs bajom nem volt nem fàjt egyàltalán a hasam, semmi tünet. Aztan elmult a vérzés pont mint elöző nap. Munkatársam bekisért egy ultrahangra.ott megnéztek. Egy 16x3 mm-es képletet látott a méhben amit polipnak vagy vérrögnek gondol. Màsnap elmentem a körzeti nőgyógyàszhoz, akkor és azóta se véreztem màr. Ő is csinalt uh-t,ugyanez volt a diagnózis plusz még a méhnyálkahartyát látta vastagabbnak. Kérdeztem mitől lehetnek ezek. Szerinte hormonális dolgok de lehet visszamaradt valami a majusi mütét ota. Irt fel ergam cseppet.de azon kivül hogy görcsöltem tőle nem tavozott belölem semmi. Jövő héten megyek másik orvoshoz. Félek mi lehet bennem. Rettegek nem vagyok e rákos. Januarban voltam rakszűrésen az rendbe volt. Mar van egy kisgyerekem. Sosem voltak problemàim a terhesség alatt sem. Mitől lehettek ezek a tünetek?
2014. szept. 7. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
76%
Hát elolvastam, köszi ezt a részletes leírást. Ha a dokik se nagyon tudnak mit mondani, akkor most mit vársz, mégis milyen véleményt? Menj egy magándokihoz, aki talán normálisan megvizsgál majd.
2014. szept. 7. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!