Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen korban nő meg a lányok...

Milyen korban nő meg a lányok melle leginkább?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és mondhatni a 75/A melltartó is nagy rám. Sokan mondták, hogy a genetikán múlik.. de anyukámnak és mamámnak is 90/D körüli a mérete. Elkeserit, hogy nekem meg konkrétan semmi.

2014. szept. 7. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nőhet még kb 21 éves korodig is, sőt ha hízol a melled is nő, valamint fogamzásgátló szedésénél is, illetve ha terhes leszel is nőni fog. De ha nem nő meg se kell nagy ügyet csinálni belőle, mert aki szeretni fog, az a mellméretedtől függetlenül szeret majd. Ha kicsit elfeletkezel róla, és nem görcsölsz rá, elfogadod úgy, ahogy van, sokkal könnyebb lesz, valamint lehet, hogy mire észbekapsz megnőtt. Anyukám, és mamám is nagymellű, nekem nincsenek nagy melleim, de nem is kellene. 184 cm vagyok, 60 kiló, a méretem 75/A. 18 éves leszek.
2014. szept. 7. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
elfeledkezel*
2014. szept. 7. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:
18-20 évig.
2014. szept. 7. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) muszáj szednem fogamzásgátlót, de nekem attól nem igazán nőtt, anya mondjuk azt mondta hogy neki a terhességtől nőtt meg jobban:) hát meglátom, remélem azért valamennyire nagyobb lesz:)
2014. szept. 7. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
hány ilyen kérdés volt eddig?
2014. szept. 8. 08:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy fog ez még nőni.
2014. szept. 8. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!