Eü küretre ha menni kell, kb hány napra adnak időpontot? Pl ha szerdán megyek jelentkezni, akkor a héten még nem fognak megműteni igaz?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 09:00
3/13 A kérdező kommentje:
Debrecenben a klinikára.Kedden kell menni uhra,attól függ,de szerintem kell majd a küret,mert még mindig vérzek,nem bizom abban hogy elmúlik keddig
2014. szept. 7. 14:23
4/13 anonim válasza:
Lehet majd megyek én is, csak nem Debr-ben, hanem Pesten
Nem tudom előtte végeznek-e uh-s vizsgálatot (de jó lenne)
5/13 anonim válasza:
Nálam is val.színűleg az lesz (küret)-
Nem ártana megnézni a méh nyálkahártyát milyen vastag, mert attól is lehet a vérzés elhúzódása
6/13 anonim válasza:
Kedden délután mész?
Mikorra adtak időpontot?
7/13 A kérdező kommentje:
Nektek mi a baj?Nekem a nyalkahártya nagyon vastag volt,azota megjott szerdan ,de eleg eros a verzesem.vagyis az volt szerdan meg most este,jottek ki nyalkahartya darabok,eleg sok,szerdan is es ma is.
2014. szept. 7. 19:30
8/13 A kérdező kommentje:
Uhra fel 1 korul megyek,penteken voltam dokinal,ő mondta,hogy menjek uhra,aztan mutassam meg neki a leletet
2014. szept. 7. 19:31
9/13 anonim válasza:
Hát legjobb minél hamarabb menni
Te mennyi idős vagy?
10/13 A kérdező kommentje:
Csak a héten nem tudom a gyereket hova tenni,a szuleim elutaztak,a ferjem 12,orázik.40 vagyok
2014. szept. 8. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!