Nőgyógy Lelet: Egyéb jóindulatú emlőelváltozás? FÉLEK!
Múlt hét kedden voltam orvosnál, kicsit érzékeny volt az egyik mellem pár hete, de ilyen előfordult már, ciklus közepén vagyok, és önvizsgálatot is szoktam végezni rendesen, minden mens után, most is csak rendes rákszűrésre mentem. Nem éreztem én semmit. A doki mondja, nézze meg itt van valami csomó...(hát én semmi olyat nem éreztem, ami már "kiskorom" óta nincs ott...)
Na majdnem összeestem... Azt mondja valószínű nem kell vele csinálni semmit...
Nem fáj? Mondom, de most, hogy így nyomogatja, fáj egy kicsit.
Akkor azt mondja kérünk egy ultrahangot....
Mondom, jó, akkor állok elébe! Derítsük ki, mi ez.
Úgy mentem haza, mint akire rámondták a halálos ítéletet.
Másnap reggel hívtam az uh-t, január 27-re (!!!) tudtak időpontot adni!!
Hát addig én megőrülök az aggodalomtól.
A leletre azt írta: Egyéb jóidulatú emlőelváltozás, a mélyben babnyi keményebb képlet, mellkasfalon elmozdítható. Axill neg. Ez mit jelent?
Azóta otthon tapogatom, és mintha tényleg lenne ott valami, ami babnyi, de az a másikban is ott van, csak kisebb...
Félek!
Próbálok a "jóidulatú"ságra koncentrálni...de akkor is. 28 éves vagyok!
Kérlek, akinek volt hasonló tapasztalata, vagy járatos a témában írjon. Mire számíthatok az uh-n?
Köszönöm...
Köszönöm, hogy megosztottad velünk, nagyon örülök, hogy semmi-semmi komoly! :-)
Nekem a jövő hét szerdai uh után kell mennem, majd meglátjuk!
Szép napot!
üdv
Kedveseim, akik figyeltetek rám, és szorítottatok nekem!
A tegnapi ultrahang vizsgálat eredménye negatív lett. "Tapintásos vizsgálattal és UH-al kóros elváltozás nem igazolható"...
Annyira boldog vagyok!!!
Remélem, mostmár minden rendben lesz! :-)))
Ja, és a mai naptól nem dohányzom.
Minden jót Nektek!!!
üdv
Remélem senki sem tévedett, és jó a diagnózis

Köszönöm, hogy figyeltetek!
Minden jót!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!