Nőgyógy Lelet: Egyéb jóindulatú emlőelváltozás? FÉLEK!
Múlt hét kedden voltam orvosnál, kicsit érzékeny volt az egyik mellem pár hete, de ilyen előfordult már, ciklus közepén vagyok, és önvizsgálatot is szoktam végezni rendesen, minden mens után, most is csak rendes rákszűrésre mentem. Nem éreztem én semmit. A doki mondja, nézze meg itt van valami csomó...(hát én semmi olyat nem éreztem, ami már "kiskorom" óta nincs ott...)
Na majdnem összeestem... Azt mondja valószínű nem kell vele csinálni semmit...
Nem fáj? Mondom, de most, hogy így nyomogatja, fáj egy kicsit.
Akkor azt mondja kérünk egy ultrahangot....
Mondom, jó, akkor állok elébe! Derítsük ki, mi ez.
Úgy mentem haza, mint akire rámondták a halálos ítéletet.
Másnap reggel hívtam az uh-t, január 27-re (!!!) tudtak időpontot adni!!
Hát addig én megőrülök az aggodalomtól.
A leletre azt írta: Egyéb jóidulatú emlőelváltozás, a mélyben babnyi keményebb képlet, mellkasfalon elmozdítható. Axill neg. Ez mit jelent?
Azóta otthon tapogatom, és mintha tényleg lenne ott valami, ami babnyi, de az a másikban is ott van, csak kisebb...
Félek!
Próbálok a "jóidulatú"ságra koncentrálni...de akkor is. 28 éves vagyok!
Kérlek, akinek volt hasonló tapasztalata, vagy járatos a témában írjon. Mire számíthatok az uh-n?
Köszönöm...

Nekem épp mostanában kezdett érzékeny lenni az egyik mellem,de nem érzek semmit benne,mégis fáj néha.Most,hogy téged olvastalak,kicsit megrémültem!Kedden megyek is dokihoz...
Iszonyat,hogy megrémíthetik az embert!!!Remélem minden rendben lesz veled,én drukkolok!!!!

Annyira kedvesek vagytok! :-) De tényleg!
Megírom, ha meglesz, de nem tudom, hogy ha 27-én, tehát jövő szerdán elmegyek uh-ra, akkor rögtön megkapom az eredményt? Vagy még újabb 2-3 hét?
Mindenesetre köszönöm a megnyugtató szavakat! :-)

Köszi! Akkor legalább kiderül! :-))
Addig is mondogatom magamnak, hogy nem lesz baj nem lesz baj! :-)
Jó lesz az eredmény, ura vagyok a testemnek, szeretem a testem, a testem nem fordul ellenem stb... (Vagy ez hülyeség? )
Szerintetek ez jó taktika?
Néha egész jó kedvem lesz tőle.
És kaptam egy pár kedvező feladatra felkérést, ami örömet okoz. Segíteni szokott a pozitív hozzáállás?

Kedves 3. Válaszoló! Mit mondott a doki? Ugye nincs semmi baj?
:-)

Szia!
Képzeld voltam dokinál,a mirigyek duzzadtak,de csomó nincs hála az égnek,és a 4.5.bordaporcom be van gyulladva.Hogy mitől azt se a doki se én nem tudom...
Két hónap múlva kontroll,addig is felírt Mastodynon tablettát a mellfájásra(helyreállítja a hormonokat).Hát ennyi a történetem!!!Hasonló jókat kívánok neked!!!:)
Privátban is írhatsz,tudni szeretném hogy sikerült a vizsgálatod!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!