Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bakterialis fertozes tunetei?

Bakterialis fertozes tunetei?

Figyelt kérdés
Valami bajom van orvosnal nem voltam meg kb 1 masfel eve all fent ez a problema kellemetlen szagu feher kremszeru folyasom van... neha halszagu neha egSzeruen csak kellemetlen minek a tunetei lehetnek es mivel fognak gyogyitani egyatalan ennyi ido elteltevel kigyogyulhatok belole?? Mar ravettem magam hogy orvoshoz menjek nagyon sajnalom h eddig vartam de legkorabban 2 het mulva tudok elmenni mert akkora kertem szabad napot... sajnos kirugnak ha nem megyek dolgozni...
2014. szept. 3. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó mondatod nem igazán fedi a valóságot. Ha orvoshoz kell menned, akkor nincs az a munkahely, ahonnan emiatt kirúgnának.
2014. szept. 4. 05:34
 2/7 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos van!!

A halszagú zöldes folyás az bakteriális fertőzésre utal.

2014. szept. 4. 12:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Az elso valaszolonak szol: orulok hogy neked remek munkahelyed van es meg nem tapasztaltad meg az enyemet... de en egy kerdest tettem fel es arra toled nem kaptam valaszt...

a ,asodik valaszolonak : nem zoldes hanem feher kremszeru...

2014. szept. 5. 01:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha büdi és túrós, sárgás színű, akkor gombára lehet gyanakodni, amire viszont a Canesten combi lehet jó.
2014. szept. 5. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát nem könnyű orvoshoz elmenni sem, és sajnos lehet kockázata annak hogy a következő alkalommal kitesznek. Elég szomorú ez..
2014. szept. 5. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Leirtam ketszer is hogy FEHER ES KREMSZERU FOLYASOM VAN.... nem sarga nem zold nem lila nem kek hanem FEHER. gombara azert nem gondolok mert igazabol nem viszket nem erzek kellemetlen erzest csak egyszeruen kellemetlen szaga van
2014. szept. 5. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor nincs semmi bajod,...

A fertőzéseknek, gombának más tünete is kellene hogy legyen.

A korodat meg lehetne tudni?

2014. szept. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!