Canesten kombi kúpot hogy tegyem fel magamnak?
Figyelt kérdés
Anya kitalálta, hogy ez nekem kell. Mert kell. De én szűz vagyok, és eddig tamponhoz sem mertem nyúlni, mi a fenét csináljak? Félek használni, az applikátor méretétől meg még a hideg is kiráz..2014. szept. 3. 18:54
1/6 anonim válasza:
Miért kellene neked? Csak úgy anyukád sem ajánlaná (legalábbis remélem).
2/6 anonim válasza:
Gombás fertőzésed van? Szerintem jobb lenne, ha elmennél a gyermeknőgyógyászatra, ugyanis az is meglehet, hogy nem gombás fertőzés, és felesleges az egész. Én 16 évesen hittem, hogy bajom van, elmentem a kórházba és a vizsgálat után mondta az orvos, hogy semmi bajom. Nagyon rendes volt. Nincs rossz élményem, pedig eléggé fiatal voltam. Semmiképpen se dugd fel magadnak azt a kúpot, ha anyukád nem nőgyógyász, ne hidd el neki, hogy ez kell neked, mert kell. Ilyen nincs!
3/6 A kérdező kommentje:
folyásom volt, a háziorvosom írt fel krémet meg ecsetelőt, nya meg még vett ilyet is mert hogy ő nincs meggyőzve róla, hogy ez csak egy sima folyás. (nővér)
2014. szept. 3. 20:42
4/6 anonim válasza:
Nekem is folyásom volt 16 évesen, és az orvos közölte, hogy ez nem gombás fertőzés. Azt mondta, hogy a serdülő kor egyik velejárója. El is múlt. Menj el a nőgyógyászhoz, mert a háziorvos nem hiszem, hogy feltett az asztal tetejére, és "terpessz nagyot" felszólítással kivizsgált. Az ápolónő sem orvos! Nem szabad öngyógyításba kezdeni, és ne anyukád mondja meg, mi a bajod, csak mert ápolónő. Én a kedves ápolónő okoskodása miatt majdnem elhittem, hogy semmi bajom, megmagyarázta a vérképemet elemezve (mert hát ő elvégzett egy főiskolát), hogy nekem semmi bajom, még jó, hogy visszamentem és az orvossal is beszéltem, mert közölte, hogy bizony hatalmas problémák vannak, ha én elhiszem az ápolónő okoskodását, fél év múlva nem élek.
5/6 anonim válasza:
Na ezt azért el ne hidd, amit utsó írt.
A Canestentől semmi bajod sem lehet!!! Legfeljebb nem használ.
Szerintem nem kell az aplikátor, hanem ujjaddal told fel.
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan told fel, simán menni fog meglátod.
A Canesten jó gomba ellen és bajt nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!