:)) Nyugi nincs ezzel semmi baj, 11 évesen még kislány vagy, 18-21 éves korodig bőven van idő még, hogy nőjön. Ilyen biztosan nem marad nyugi :))) Csak később érő vagy.
2014. szept. 2. 20:35
2/16 A kérdező kommentje:
És az se baj, hogy méghozzzá olyan a mellem, mint amikor megszülettem tényleg nem baj?!És nem tudnál olyan italt, ételt (persze csak egészségeset) mondani ami jót tenne a növekedésének (én a Soya italról halottam, hogya az jó, tényleg jó??).....és ilyen ételeket, italokat tudnál mondani??
Hát nem hinném, hogy ezt valami is befolyásolja, szerintem étkezz inkább egészségesen, és nem nem baj ha még akkora ezek szerint később érsz mint az osztálytársaid, igazából 11 évesen nem vagy lemaradva semmiről :) Majd beindul.
2014. szept. 2. 20:54
Szóját inkább kerüld, károsan hat a pajzsmirigyre (alul- és túlműködést is okozhat), növeli a szívinfarktus és agyvérzés esélyét stb.
2014. szept. 2. 22:29
Nincs semmi baj, nyugi!
18-20 éves korig még fog az nőni, meglátod.
2014. szept. 3. 08:42
Szerintem sincs semmi bajod,még bőven ráér nőni a melled de ha mondjuk 14-15 évesen sem kezd nőni akkor irány a doki mert van olyan betegség hogy nem nő valakinekmmeg a melle(egyáltalán)de ez nagyon ritka,sőt kevesebb rá az esélyed hogy még szinte kislány vagy(mármint gondolom még menstruációd sincs)
2014. szept. 3. 16:51
7/16 A kérdező kommentje:
Csak a szója azokra káros akik allergiásak rá!(azt még én is tudom)De nem értitek semmi nincs duzzadás sincs olyan mint amikor megszülettem!:((
8/16 anonim válasza:
mert még kicsi vagy, basszus. Lehet, hogy nagylánynak gondolod magad, de még gyerek vagy, ne csodálkozz, ha még nem kezdett el nőni.
A húgom 14 éves, szerintem még egy éve se volt, hogy elkezdett nőni a cicije.
Mondjuk ha nem eszel rendesen, csak csipegetsz, meg alig eszel, akkor is lehet, hogy lapos maradsz, mert nem tu miből összegyűlni a zsír.
Nekem kb 12 évesen kezdett el nőni rendesen a mellem, most 16 vagyok és már eléggé megnőttek (túlságosan is). Várj még egy picit, majd megnő.
2014. szept. 3. 19:18
"Csak a szója azokra káros akik allergiásak rá!"
Tévedés, akik allergiásak rá, azoknál azonnali problémák lépnek fel, anafilaxiás sokk például; amiket én írtam, azok a hosszútávú káros hatások a nem allergiásoknál.
2014. szept. 3. 19:32
10/16 A kérdező kommentje:
Még az a szerencs csak 2 hónapja vettünk bellőle néha (de azgt tudtad a fiatal nőknek jót tesz, meg lányoknak!)
Kapcsolódó kérdések: