14 éves vagyok,160 cm, már megjött, de nem nő a mellem. Mikor fog nőni?
Figyelt kérdés
48 kg vagyok, és 70/a-s melltartóméretem van (75/a, vagy 70/b is jó rám). Nem tudom, miért nem nő.:/ Válaszolóknak megy a célpont.2014. aug. 29. 17:17
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy soha, lehet hogy egy fel even belul, lehet hogy evek mulva. Mindenkinel maskepp mukodik.
Azert 14 evesen ennyire tisztaban lehetnel mar az emberi test mukodesevel...
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy soha nem fog megnőni de lehet hogy már jövöre igen
3/6 anonim válasza:
én 15 vagyok 75/a-val örülök hogy nem hatalmasak mert nemtudnék hason feküdni stb..lehet hogy nekem se de lehet hogy neked sem fog nőni..ez van el kell fogadni magad olyannak amilyen vagy!!.:) 15/l
4/6 A kérdező kommentje:
1. Válaszoló, tisztában vagyok vele, de szerintem ez egy olyan oldal, ahol, ha nem vagyunk valamiben biztosak, megkérdezzük. Szerinted nem? Mert akkor világosíts fel a te véleményedről,kérlek.
2-3. Válaszoló, Köszi, ment a felpont.:))
2014. aug. 29. 18:59
6/6 anonim válasza:
18 éves korodig egészen biztos hogy nőhet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!