Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy ennyire rendszer...

Normális hogy ennyire rendszertelenül jön meg?

Figyelt kérdés
Először múlt hónapba jött meg 14.-én a mensim és 4 napig tartott. Most 11.én megint megjött, és örültem, hogy rendszeres lesz..Erre az egész alig 1 napig tartott. Aztán tegnap (16.-án) véreztem egy nagyon kicsit de az is elmúlt és most megint nincs :( Mi lehet a bajom??
2010. jan. 17. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
A korodtól függ. Én 13 vagyok és volt olyan amikor 46 napra rá jött meg vagy, hogy elsején múlt el és 18.dikán újra. Volt, hogy 8 napig tartott ,de akadt 3 is. Függhet a stressztől és a korodtól. Ha nem rég jött meg akkor nincs semmi baj szerintem, 1-2 évet mondanak, hogy annyi idő alatt rendszereződik.
2010. jan. 17. 15:43
 2/2 anonim ***** válasza:

A lányok, nők többségének rendszertelen a menzesze. Kevesen büszkélkedhetnek pontosan 28 napos ciklussal egész életükben.

Függ a korodtól, mennyire vagy stresszes időszakban (otthoni zűrök, pasik, tanulás, vizsgák stb.), esetleg testsúly változás, vagy akár új élethelyzetben is lehetsz.

Annak idején minden iskolakezdéskor, koliba költözéskor késett két hetet. Minden szeptemberben végigjátszottam a miért nem jött meg játékot... :)

2010. jan. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!