Mitől őmlik belőlem a vér?
A folyadéknak semmi köze a vérmennyiséghez...
Erősebb lett a menstruációd.
Na most itt állunk egymással szemben két ellentétes tapasztalattal. Van akinek a stressztől késik, van akinek mindig atomóramű pontosságú. Akkor most a stressztől sem változik, mert az egyiknek befolyásolja a másiknak meg nem? Van akinek így hat, van akinek úgy. Felelőtlenség kijelenteni, hogy már pedig ha nálam így van akkor másnál is csak így lehet. Nem mondom azt, hogy a kedves kérdezőnek biztos ettől több vérzése, de lehetőségként fennállhat. Ha olyan a szervezete. Ha nem, akkor természetesen nem. De azért kérlek ne hazudtolj meg.
Az elmúlt 8 évben direkt figyelek minden apróságot, mert az első 5-6 évben olyan hihetetlenül rendszertelen volt, hogy volt hónap amikor kétszer jött meg sugárban ömlős verzióban, máskor meg 2 hónapra kimaradt és semmilyen hormon problémát vagy egyéb testi tünetet nem találtak, ami erre okot adhatott, így már a saját "szórakoztatásomra" feljegyeztem mindent, amiről olvastam valaha, hogy befolyásolhatja. Időjárás, vitaminbevitel, folyadék mennyiség, kaják típusa, esetleges gyógynövény fogyasztás, stressz. És végeredményben azt láttam, hogy amikor sokat ittam több volt a vérzésem, amikor kevesebbet, akkor kevesebb. És végül mégis csak hormon probléma volt, mert a fogamzásgátló szedés majd abbahagyása után pontos lett, de a folyadék fogyasztás még mindig befolyásolja az erősségét.
Ebben a korban az eros verzes normalis
Arulkodo jelek a bajra ha eddig nem volt eros verzes majd szikatlanul megerosodik
Ha eddig nem volt fajdalom de most jelentkezik
Ezek cisztara, miomara, polipra utalnanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!