Normális, hogy ennyi idő után még csak ekkora? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
1 hónap múlva 14 éves leszek. Kb. 3 éve kezdett el nőni a mellem, de még a 70A-s melltartó is nagyon nagy rám. Még nem menstruálok, de 4 éve van fehérfolyásom. Szőrös is vagyok azokon a helyeken. Ez normális?2010. jan. 16. 18:33
1/13 anonim 

válasza:

hidd el én tudom hogy mit érzel ilyenkor mert nekem ugyan ez volt, 3 nap túlva leszek 15 éves és nekem is csak fél éve jött meg és nincs nagy mellem. csak lassabban fejlődsz. nyugi nem maradsz ki semmiből. én se nyugodtam meg csak akkor amikor elöször megjött. várj tüdelemmel. :)
2/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ! előre is boldog szülinapot!
2010. jan. 16. 18:43
3/13 anonim 

válasza:

Majd ha elkezdesz menstruálni megváltozik minden.
5/13 anonim 

válasza:

hát nem hiszem, hogy minden megváltozik. Lehet, hogy fog nőni, de ha nem van kövér, vagy nincs benne a genetikádban, akor nem lesz akkor sem melled. Nekem is vmi nagy, peidg 17 éves vagyok, s olyan 3 éve menstruálok, bár nagyon sován yvagyok sajna, s nem vmi rendszeres:S
6/13 A kérdező kommentje:
én 160cm vagyok és 36kg. tudom, hogy sovány vagyok, de bármennyit eszek, nem hízok egy dkg-ot sem. lehet, hogy ezért csak hormontablettával tudok majd menstruálni?
2010. jan. 16. 18:58
7/13 anonim 

válasza:

ne ess pániba, még nagyon fiatal vagy, 16-17 éves korodban ha nem jön meg elkezdhetsz aggódni
8/13 anonim 

válasza:

Szerintem a súlyod nagyon aggasztó. Így nem csoda ez az állapot. Minél soványabb vagy szinte annál később. Én se vagyok még duci se, de 156 centivel 40 kg a súlyom.
9/13 anonim 

válasza:

Kiscsibe, remélem viccelsz...vagy elírtad...
Ez a súly nagyon kevés! Legalább 45-50 kg-nak kellene lenned.
Vagy kezdj el enni rendesen naponta 3-4 alkalommal,vagy keressetek fel egy orvost.
Ebből még nagyon sok bajod származhat, és most nem a mellméretedre gondolok.
10/13 anonim 

válasza:

Kedves Kérdező!
Nekem 14 évesen kezdett csak fejlődésnek indulni a mellem, pedig már 11 évesen megvolt a mensim. Szóval nyugi :) Lehet, hogy csak azután fog nőni, ha megjön a vérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!