Mi okozhat ekkora csúszást a menstruációban?
Figyelt kérdés
Átlagosan 28-32 napos szokott lenni a ciklusom, de most kb. 60-65 napja tart, és még mindig nem jött meg. Milyen okai lehetnek ennek? [Terhesség kizárt.]
Tudom, menjek orvoshoz... Megyek is a jövő héten, de eddig nem akartam, mert egyszer már küldött el az orvos olyan indokkal, hogy ilyen kevés csúszással még nem foglalkoznak.
2011. ápr. 30. 21:59
1/12 A kérdező kommentje:
Fontos lehet, de kifelejtettem, hogy 22 éves vagyok.
2011. ápr. 30. 22:05
2/12 anonim válasza:
nekem multkor 43 napra jött meg nem tom miért én se lehetek terhes mert csak 13 vagyok
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de a te korodban ez még normális, nem csoda, hogy nem teljesen szabályos a ciklusod. De kedves tőled, hogy válaszoltál :)
2011. ápr. 30. 22:15
4/12 anonim válasza:
az előző válaszra, szerintem meg lehetsz terhes ha van menstruációd, mert az is a petesejt éréséből következik mivel nem termékenyülsz meg...
5/12 anonim válasza:
a legutolsó írására: szerintem úgy értette, hogy még nem létesített szexuális kapcsolatot semmilyen módon...
6/12 anonim válasza:
esetleg valami trauma? Nem tudom. Nem szakítottál mostanában?
7/12 A kérdező kommentje:
Hát ha a szakdolgozat és a záróvizsga elég nagy traumának számít, akkor folyamatosan ér trauma...
Tudom, ezek stresszel járnak, de eddig sem voltak túl nyugodtak a mindennapjaim, mégis nagyjából szabályosan jött meg mindig.
2011. ápr. 30. 22:37
8/12 anonim válasza:
A helyzet az,hogy a mezei stressztől egészen a hipofízis ödémáig gyakorlatilag rengeteg oka lehet. A lényeg,hogy ha az orvosod nem veszi komolyan akkor is addig verd az asztalt míg legalább egy hormonpanelt nem csináltat nálad.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm Utolsó, igyekszem majd kinyitni a számat :)
2011. máj. 4. 23:39
10/12 anonim válasza:
Ugyanez a szitu, nálam nem találtak semmit, csak pár apró cisztát. Plusz rátesz egy lapáttal a dologra az, hogy akkor kezdődött a kimaradozás, mikor egyszerre sok olyan helyzetbe kerültem, amivel eddig még soha, és nehezen birkóztam meg velük szerintem. Rendőrségi ügy, párkapcsolati zűrök, családi zűrök, költözés, suliban gondok, egyszóval minden összejött, ami csak összejöhetett az életemben kb. 2 hétre besűrítve. Pont tegnap váltottam ki egy gyógyszert, aminek elvileg meg kell hoznia a vérzésemet, és a cisztákat is megöli, hát várom a csodát. Amúgy én is 22 éves vagyok, és se az orvos, se a tesztek nem mutattak ki terhességet nálam, és eddig bármilyen stresszhelyzetben maximum 2 hetet késett. Hát most kíváncsian várom az eredményeket és a vérzést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!