3. napban vagyok a menstruációban. És ma szándékozom befesteni a hajam. Befogja fogni?
OK! Én tapasztalatból mondtam. Én jártam így, hogy türelmetlen voltam, befestem mikor megvolt és nem mindenhol ugyanúgy fogta be. Ezért írtam, hogy szerintem jobb ha vár még pár napot, mert nekem mondjuk 2 hétre rá újra festeni kellett, mert 3-4 hajmosás után méginkább "furcsán" kopott.
Ha meg városi legenda- hát a legendákat is táplálja valamilyen igazság...
Senkit nem érdekel mit ordibálsz itt csupa nagy betűvel, ha a tapasztalat mást igazol! Lehet, hogy befogja rendesen, lehet, hogy nem. Nekem a fodrászom is mondta, hogy előfordulhat, a barátnőm pedig ugyanígy járt egy színezővel.
Valami a haj befogadó-képességével van, nem tudom, de volt már rá több példa is az ismerőseim között. Mi úgy tartjuk, hogy menstr. alatt nincs se hajvágás, se hajfestés. Ennyi...
Az, hogy te hülye vagy, és a barátnőd is az, nem igazolja azt, hogy a kettőnek bármi köze lenne egymáshoz, mert nincs.
Nézz utána, biológiailag cáfolva van.
El vagytok tájolva!! Egy szóval nem írtam, hogy nem fogja be!!! Én csak megjegyeztem, hogy találkoztam már ilyen esettel. Nem értem, hogy ti feszültség-mániások vagytok, hogy ilyen orbitális módon kiakadtok azon, hogyha valaki mást tapasztalt?? Tessék, szerintetek nem lesz foltos, szerintünk meg előfordulhat, hogy nem mindenhol ugyanannyira fogja be. Megjegyzem nem azt írtam, hogy az esetek 100%-ában, és ez egy alapigazság, hanem hogy előfordulhat.
Ha szövegértési gondjaitok vannak, akkor azon meg már semmi sem segít..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!