Ez lehet gombás fertőzés?
Figyelt kérdés
Tegnap óta ki vannak pirosodva a kis- es nagy szemeremajkaim, kicsit égető érzés, valamint a hüvelyváladékom megváltozott, büdös lett és nem olyan folyekony, hanem szinte megkeményedik a fehérneműmben.2014. aug. 28. 11:18
1/7 anonim válasza:
igen valami fertőzés menj nőgyógyászhoz
2/7 anonim válasza:
Ez nem gomba. Ez trichomonasz, amit a pasidtól kaptál el és masszívan fertőz. Szólj neki, hogy a nőjét zavarja el nőgyógyászhoz, ha már a libának annyi esze nincs, hogy egy pasit ne fertőzzön meg, hanem menjen dokihoz.
3/7 anonim válasza:
Vagy gomba, vagy nem, menj vele dokihoz. Ha úgy gondolod, hogy gomba akkor vehetsz vény nélkül Canesten kombit, az hüvelykúp és krém, de ha nem gomba, akkor nem fog használni.
4/7 anonim válasza:
2-es nekem volt trichomonas-om és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy amit a kérdező leírt az is az, mivel nekem az olyan szinten fájt, hogy nem tudtam bemenni dolgozni. Sima hüvelygombának is ilyen tünetei vannak, mint a leírtak.
5/7 anonim válasza:
A gombára a heves viszketés es túrós állagú feger filyas jellemzo, ami szagtalan, vagy enyhe elesztoszagu. Ha a tued nem ilyen, akkor melegen ajánlott orvoshoz menni.
7/7 A kérdező kommentje:
2-es, én teljesen biztos vagyok benne, hogy nem az. Csak akkor viszket, ha valami hozzaer, de akkor is csak nagyon enyhén és nem fáj. Vizelés teljesen fájdalommentes, valamint a folyásom is teljesen más, hogy az legyen.
2014. aug. 28. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!