Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet gombás fertőzés?

Ez lehet gombás fertőzés?

Figyelt kérdés
Tegnap óta ki vannak pirosodva a kis- es nagy szemeremajkaim, kicsit égető érzés, valamint a hüvelyváladékom megváltozott, büdös lett és nem olyan folyekony, hanem szinte megkeményedik a fehérneműmben.
2014. aug. 28. 11:18
 1/7 anonim válasza:
igen valami fertőzés menj nőgyógyászhoz
2014. aug. 28. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez nem gomba. Ez trichomonasz, amit a pasidtól kaptál el és masszívan fertőz. Szólj neki, hogy a nőjét zavarja el nőgyógyászhoz, ha már a libának annyi esze nincs, hogy egy pasit ne fertőzzön meg, hanem menjen dokihoz.
2014. aug. 28. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy gomba, vagy nem, menj vele dokihoz. Ha úgy gondolod, hogy gomba akkor vehetsz vény nélkül Canesten kombit, az hüvelykúp és krém, de ha nem gomba, akkor nem fog használni.
2014. aug. 28. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es nekem volt trichomonas-om és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy amit a kérdező leírt az is az, mivel nekem az olyan szinten fájt, hogy nem tudtam bemenni dolgozni. Sima hüvelygombának is ilyen tünetei vannak, mint a leírtak.
2014. aug. 28. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
A gombára a heves viszketés es túrós állagú feger filyas jellemzo, ami szagtalan, vagy enyhe elesztoszagu. Ha a tued nem ilyen, akkor melegen ajánlott orvoshoz menni.
2014. aug. 28. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Fehér folyás
2014. aug. 28. 12:10
 7/7 A kérdező kommentje:
2-es, én teljesen biztos vagyok benne, hogy nem az. Csak akkor viszket, ha valami hozzaer, de akkor is csak nagyon enyhén és nem fáj. Vizelés teljesen fájdalommentes, valamint a folyásom is teljesen más, hogy az legyen.
2014. aug. 28. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!