Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Multi gyn actigélt használhat...

Multi gyn actigélt használhat a párom (férfi) is?

Figyelt kérdés
Nincs értelme ha én kezelem magam ő meg állandóan visszafertőz esetleg, ezért úgy gondoltam kenje be ő is a becses szervét amilyen gyakran csak lehet (nem együtt lakunk így a minden nap nem megoldható). Nem lesz baja tőle? Ha esetleg ő fertőz meg de tünetmentes használhat neki a krém?

2014. aug. 24. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha elmennél orvoshoz és orvos írna fel egy normális, célzott kezelést és kérnél a párod részére is és akkor mindketten ki lennétek kezelve? Léteznek szájon át szedhető gyógyszerek, illetve olyan krémek, amiket mindkét nem használhat és akkor gond letudva, mindketten kezelve vagytok, tehát nem fertőzitek vissza egymást.

De egyébként ezt a fajta gél nőknek van és nem férfiaknak.

És te magad nem tudod megállapítani amúgy sem, hogy konkrétan milyen fertőzésed van, így célzottan sem tudod magadat sem kezelni, nemhogy a párodat.

2014. aug. 24. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
egyszer már segített ez a krém ugyan ilyen panaszokra
2014. aug. 24. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a párod fertőz. Lehet, te nem használod rendesen ezt a szert. Keress rá a Googlival. Én megtettem, és sajnos egy szó sincs arról, hogy férfinak is lehetne használnia.
2014. aug. 24. 20:06
 4/4 A kérdező kommentje:
én is kerestem és férfiaktól nem volt szó, ezért kérdeztem itt hátha van valakinek tapasztalata. de köszönöm a választ!
2014. aug. 24. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!