Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valakinek ötlete viszketés...

Van valakinek ötlete viszketésre? Már mindent kipróbáltam.

Figyelt kérdés
Évek óta küzdök odalent viszketéssel. Rengeteg orvosnál jártam, minden félét felírtak már. Ezek addig hatnak amíg kenem, aztán újra viszketek. Nem nőgyógyászati dolog, hanem bőrprobléma. Csak kívül viszket, gyakorlatilag ahol a szőr nő. Már mindent kipróbáltam. Szőrtelenítettem, nem szőrtelenítettem, fertőtlenítem a borotvát a bőrömet stb. Van valakinek még bármi ötlete? Én már kifogytam belőlük és elég őrjítő.
2014. aug. 27. 21:26
 1/2 anonim válasza:
Vannak mentolos kenocsok amik enyhitik a viszketest.
2014. aug. 28. 10:00
 2/2 anonim ***** válasza:
sajnos megoldást nem tudok, de nekem is ez a gondom. egy ideje viszket, mint az őrület, de nem belül, hanem kívül, a szeméremdombon, szóval a bőr viszket. leszedem a szőrt, akkor is, rajta van, akkor is. nemi életet már évek óta nem éltem, az nem lehet. lehet ott ekcéma?
2014. szept. 11. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!