Mitől lehetnek az alábbiak?
Szerintem lehet abban valami, amit írtál.
De ha rám hallgatsz, elmész ahhoz az orvoshoz, akihez szoktál, amikor bent van, és tőle kérdezed meg, hogy mitől lehet. Ha nem csinál semmit, akkor elmész másikhoz is, de ezt jobban ki kell vizsgálni.
Önmagában nem lenne akkora probléma, hogy 2 hetet késik a menzeszed, viszont így, hogy cisztád is van, már sokkal jobban oda kell rá figyelni, mert akár meddőséget is okozhat később.
Van egy ismerősöm, akinek cisztája van, de sokáig nem is tudott róla. Aztán egyszer elment dokihoz, hogy elmaradozik a menzesze, és gyereket szeretne, de így nem tud teherbe esni. Akkor kivizsgálták, és kiderült, hogy valószínűleg nem lehet gyereke. Amúgy a lány most 23 éves.
Szóval nem megijeszteni akartalak, de azért jobb odafigyelni rá, és valami megoldást találni minél előbb.
29/N
Köszönöm szépen a válaszod, nem is kell engem megnyugtatni, az ilyen egyenes és értelmes válaszok segítenek.
Nos a barátnőd/ismerősöd (már nem tudom pontosan) története elég szormorú :( Engem elküldtek igazából vizeletvételre, hogy megállapítsák a laborban hogy ez mitől lehetett, viszont nem mentem még, majd jövőhét elejére tervezem.
Az ultrahang és a teszt arra utal hogy nincs baba... de én azért még valahol tartok ettől a dologtól.Nem szeretném még...nagyon nem, viszont a későbbiekben annál inkább ezért is tartom veled együtt fontosnak az ilyesmi dolgokat nem elhanyagolni, a szőnyeg alá söpörni, hogy - maaajd, majd! Nem.Kíváncsi vagyok már nagyon az eredményre, de akkor szerintetek van még rá esély hogy az vagyok? Ugye így már nem valószínű?Semmi ingerre nem reagálok másképp semmi hányinger semmi.Már ugye említettem hogy egyszer sajnos volt egy missed ab. :(
Akkor rettenetesen érzékeny voltam minden szagra ízre, mindenre és napi 7x hánytam már a 6.hétben! Ezért is kétlem én, hogy ennek a terhességnek még fennáll a gyanúja.Vagy nem is tudom már magam sem :)) Szerintetek?
Nem kizárt, hogy terhes vagy, de szerintem minimális rá az esély. Főleg úgy, hogy sem a teszt, sem az ultrahang nem mutatta ki, hogy az lennél.
Én inkább a stresszre tippelnék, hogy attól nem jön meg. A teljesen megszűnt nemi életre nem tudok mit mondani, mert olyat még nem tapasztaltam, hogy attól megváltozott volna a menzesz, de persze akár az is lehet a "bűnös".
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy nem izgulsz miatta, és megvárod a vizsgálatok eredményeit.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!