Melyk betétet ajánljátok?
Figyelt kérdés
legyen puha felületű, kényelmes, olcsó,olyan ami jól beszívja a vért !2014. aug. 26. 09:34
11/17 A kérdező kommentje:
és kb mrnnyibe kerül a platinum??
2014. aug. 26. 09:53
12/17 anonim válasza:
Nem tudom az árukat.. A platinum drágább, mint az ultra, de igazából számomra nem sok különbség van a kettő között. 1000 ft körül lehet amúgy, de ez attól is függ, melyik fajtát választod belőle.
13/17 anonim válasza:
Szia! Hány éves vagy? Én 13 leszek nekem nemrég jött meg az első.Váratlanul ért ezért gyorsan befutottam a boltba és levettem egyett.Always ultrát vettem le ami rózsaszín és kék csomagolású az puha ,kényelmes és most jött a boltokba nemrég , a tv is azt reklámozza .Jól beszivja a vért nézd meg a reklámot!:)
14/17 anonim válasza:
Tesco: Night dry.
SPAR: Pamina.
DM: Jessa.
Ezek 18-23 Ft-ba kerülnek és erős vérzéshez nekem beváltak.
16/17 A kérdező kommentje:
a reklámos az kb mennyibe kerül?? ja és vettem platinumot és nagyoon kényelmes! kövinek akkor azt veszek(a reklámosat!)
2014. aug. 27. 10:54
17/17 anonim válasza:
always jo lesz es inkabb illatos verziokat mer akk nem lesz kellemetlen szag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!