Amikor menstruáltok szokott fájni a kakilás?
Figyelt kérdés
Nekem igen. Mármint nem a végbélnyílásom fáj, nem tudom, olyan feszítő érzést érzek.2010. jan. 16. 12:14
1/10 anonim 

válasza:

Nekem is, nem veled van a baj. :)
Tampont használsz? Mert én arra jutottam, hogy nagyjából egy szinten vannak, és lehet, hogy a tampon nyom ott valamit. Persze lehet, hogy ez oltári baromság, de jobb magyarázatot nem találtam. :D
2/10 anonim 

válasza:

Csak a kakilásnál érzed ezt? Mert nekem is szokott feszítő érzés lenni, bár nem éppen akkor. Én arra tippelek, hogy amikor megjön, megnyílik egy kicsit a méhszáj (ezért görcsöl a hasunk is) és átsugárzik. Éppen, mint szülésnél.
3/10 anonim 

válasza:

Semmi baj, nekem is szokott fájni sőt még pisilni is alig tudok ilyenkor:/
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mármint nem jó, de nem vagyok egyedül.
Egyébként betétet használok.
2010. jan. 16. 15:27
5/10 anonim 

válasza:

dettó ez van velem is! Feszit a végbelem.:(
6/10 anonim válasza:
HAllod nkem meg pont, hogy ilyenkor ha menni kell nagy dolgot végezni, mensi alatt általába hasmenésem van:S kellemtlenbb szerintm
7/10 anonim 

válasza:

nekem is általában hasmenésem van :-/
8/10 anonim 

válasza:

Nekem is könnyebben megy ilyenkor:)
Viszont a derekam majd' leszakad, és mindenem fáj. Viszont a melleim feszülnek. 2 napig olyanok, mint Pamela Andersonnak:)
9/10 anonim 

válasza:

Nekem ilyenkor a legkönnyebb a kakilás, persze a hasam az fáj mint hülye...:D
10/10 csillogócsajszi43 válasza:
nekem nem mindig de valamikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!