Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha menstruáltok akkor nektek...

Ha menstruáltok akkor nektek is szokott ien nagyobb vér darabka kijönni vagy vérrög?

Figyelt kérdés

Igazából nemtudom miez de nem ilyen folyós vér hanem ien nagyobb darabka.

Szerintetek baj van velem ?

2009. dec. 27. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs baj veled. Ez olyankor szokott előfordulni, ha erősebb a vérzés, nekem minden menzeszemnél ez van.
2009. dec. 27. 10:18
 2/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2009. dec. 27. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, ne izgulj! 16L
2009. dec. 27. 10:19
 4/6 A kérdező kommentje:

oké.köszii.

amugy valahogy gondoltam h normális csak eléggé hipochonder vagyok és sajnos mindenre azt hiszem h valami halálos betegségem van meg csak nekem van ien meg stb...:(

16L

2009. dec. 27. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, néha-néha nekem is van ilyen, meg minden nőnek. Ez a leváló méhnyálkahártya. Nem csak tiszta vér távozik belőled. Nyugodj meg, ez mindenkinek van!
2009. dec. 27. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
főleg akkor van, ha hosszabb időn keresztül nem mozdulsz, (pl. ülsz, fekszel) és hirtelen felállsz.
2009. dec. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!