Szerintetek mi lehet ez?
Kicsit hosszu tortenet, de azert leirom!
Jo par eve van ez, de nem tudom, hogy mi lehet?
Nagyon csip, szur, faj es viszket a huvelyem! 1-2 honapja egyfolytaba kell pisiljek(ingert erzek), eddig nem volt ez.Egy kis ideje ezek a tunetek erosebbek lettek.
2008 Oktober 19-en jott meg eloszor(13 evesen)utana 3 honapig semmi, aztan kezdett rendszeresebbe valni.Az utolso menszim 2009 December 1-en volt, aztan Jan. 5-tol elegge gorcsolt a hasam es sok folyasom van.A tegnap megint megjott, de nagyon sokat kesett(45 nap).
Ez most mi? Felfaztam, vagy lehet, hogy gomba es elterjedt a hugycsovembe is, vagy petefeszek gyulladas?
Nagyon ossze vagyok zavarodva. Felek!
Legyszi segitsetek!
14/L

Persze, hogy szeretnek gyereket.
Meg sosem voltam nogyogyasznal, nem tudom hogyan mondjam el anyumnak.

azért gondolkozzatok már, ő 14 éves. ha nektek 12 éves korotokban elkezd csípni a hüvelyetek rögtön nőgyógyászhoz mentek? ilyen korúaknál ez nemegészen így működik, és az anyukával se szívesen beszél ilyen korban az illető.
na kérdező, neked pedig sztem minden egybe már a bajod. csíp szúr fáj viszket és még folyás is, ez sztem vmi gombaféle.1-2 hónapja folyton pisilsz, ezmeg felfázás. és igen, ha sokáig halogatod akkor simán elterjedhet petefészek felé is. sztem beszélj anyukáddal. nemkell mindent ilyen részletesen elmondanod neki, elég ha csak annyit mondasz, hogy anya, nagyon sokat kell h pisiljek, és csíp-szúr-fáj ott lent. anyukádnak ez nemlesz újdonsaág, meg borzadály sem, valszeg ő már átesett ilyenen életében, lehet h nemis egyszer. nyugodtan szólj neki.

Én arra tippelek,hogy ez valamiféle gombás fertőzés vagy gyulladás lehet,ami egyre jobban terjed,mivel nincs kezelve.
A petefészek gyulladás másfajta tüneteket okoz (jobb vagy bal oldali erős hasfájás).A menstruációval sem lehet összefüggésben a panaszod.A kórosan sok folyást viszont okozhatja gombás vagy gyulladásos betegség.
Javaslom,hogy keresd fel az orvost!Nincs mitől tartanod.Bizonyára gyógyszert fog rá rendelni az orvos,amitől hamar el fog múlni.Ma már a fiatal lányok számára van külön nőgyógyászati szakrendelés (lányka nőgyógyászatnak nevezik,úgy tudom).Keresd fel a háziorvosod,ő majd tudja,hová irányítson és beutalót is ő ad,ha kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!