Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya normális? Ennyire nincs...

Anya normális? Ennyire nincs felvilágosulva?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Na,az volt,hogy nyaralni voltunk,és pont akkor jött meg először,ezért nem tudtam fürödni.Felhoztam anyának hogy használhatnék tampont és akkor mehetnék fürödni.Azt mondta hogy "Hova akarod dugni?A füledbe?Vagy az orrodba?Mert egyenlőre nincs több lyuk rajtad ahova dughatnád."Mondtam neki hogy "Dehogynem,szted a vér hol jön ki??" Azt mondta hogy ne akarjak h..ye r...nc lenni.Úgyhogy végig betétet használtam.Viszont amikor hazajöttünk, rendeltem az o.b-tól ingyenes mintát.Sajnos pont nem voltam otthon amikor meghozták,úgyhogy anya találta meg.Jól leszidott és elrakta magának.Vettem én egy csomag mini tampont és most fog majd megjönni.Hogy használjam hogy ne vegye észre?Igazam van,használhatom a tampont ugye?Köszi a válaszokat :)

2014. aug. 26. 08:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
18-as vagyok. Utolsó két hozzászóló,ti kihez írtatok? Mert én konkrétan leírtam,hogy az én anyám sem volt normális ilyen téren (sem). És mit nem érzek? (Ha nekem szólt a hozzászólás.)
2014. aug. 30. 07:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Utolsó! Én is annak írok, akinek te írtad, hogy nem hiszed, hogy emberileg leszerepeltél!! :D

Aki oltogat azért, mert nem találom normálisnak, ha valakit ennyire bekorlátoz az anyja és ilyen hülyeségeket mond neki.

Fenntartom, hogy NEM NORMÁLIS az az anya, aki ler*bancozza a gyerekét, mert tampont szeretne használni, nyomkövetőt tesz a telefonjába, és még az apjához is szöknie kell!

2014. aug. 30. 10:10
 23/24 anonim ***** válasza:
:D 18-as vagyok. Akkor okés:D Kicsit bekavarodtam. Mondjuk a nyomkövető kérdéses,nehéz eldönteni,hogy most ez gáz vagy van értelme. A mai világban bármi megtörténhet és ugye tudjuk, hogy a rendőrség sincs mindig topon,ha nyomozni kell. X ideig nem is keresik az eltűnteket,mert mi van, ha csak pl. a barátnőjénél van. 13 évesen nem is kellene olyan helyeken járkálnia,amit titkolnia kellene otthon. Bár az ilyen anya azon is kiakad,ha a lánya bemegy a drogériába,mert biztos óvszerért megy :(. De hogy az apjához nem mehessen,az tényleg erős.
2014. aug. 30. 20:14
 24/24 anonim ***** válasza:
19%
Basszus, én azr hittem, idősebb anyukád, hogy ilyen véleméyen van. De hogy 38 évesen ennyire elmaradott legyen valaki????
2014. szept. 2. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!