Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya normális? Ennyire nincs...

Anya normális? Ennyire nincs felvilágosulva?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Na,az volt,hogy nyaralni voltunk,és pont akkor jött meg először,ezért nem tudtam fürödni.Felhoztam anyának hogy használhatnék tampont és akkor mehetnék fürödni.Azt mondta hogy "Hova akarod dugni?A füledbe?Vagy az orrodba?Mert egyenlőre nincs több lyuk rajtad ahova dughatnád."Mondtam neki hogy "Dehogynem,szted a vér hol jön ki??" Azt mondta hogy ne akarjak h..ye r...nc lenni.Úgyhogy végig betétet használtam.Viszont amikor hazajöttünk, rendeltem az o.b-tól ingyenes mintát.Sajnos pont nem voltam otthon amikor meghozták,úgyhogy anya találta meg.Jól leszidott és elrakta magának.Vettem én egy csomag mini tampont és most fog majd megjönni.Hogy használjam hogy ne vegye észre?Igazam van,használhatom a tampont ugye?Köszi a válaszokat :)

2014. aug. 26. 08:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

Anyád elmebeteg, egészen konkrétan. Ebből még komoly problémáitok lesznek, ahogy egyre idősebb leszel, és nőnek az igényeid.

Bele se merek gondolni, mi lesz nálatok, ha majd sminkelni kezdesz, bulizni szeretnél menni, vagy ne adj' Isten BARÁTOD LESZ!

Apukád normális legalább?

2014. aug. 26. 13:19
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Én sajnálom hogy ilyet írt az előző neked...
2014. aug. 26. 18:38
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Én nem sajnálom, mert volt részem ebben. Vagy szerinted az normális, hogy nyomkövetőt rak a telefonjára, és az apjához is ki kell szöknie?
2014. aug. 26. 18:46
 14/24 anonim válasza:
100%
Próbálj meg beszélni vele szerintem. Pl. én anyuval megtudtam beszélni, mert velem is ez volt a helyzet, viszont apukám haragudott érte, és dührohamba esett, hogy egy 13 éves lánynak miért engedett ilyet. De szépen vele is megtudtam beszélni (pedig forró fejű ember). Elmondtam neki, hogy ezzel nincs semmi probléma, akinek 10 évesen jön meg és úszó, az is mindig ezt használja. Ettől rosszabb ember nem lesz valaki. Ha minit használsz, talán még a szűzhártyádat sem sérti fel. Szerintem óvatosan próbáld megbeszélni vele..Hátha úgy engedékenyebb lesz és rájön hogy a lánya mennyire felnőttesen viselkedik ilyen helyzetben.
2014. aug. 26. 19:31
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen normális-nem normális kérdés. Nem olyan sokkal ezelőttig azt tanították, hogy szüzeknek nem szabad tampont használni, gondolom még anyukád is ez a korosztály.

Nem feltétlen jó, hogy ezt ennyire a fejébe verték, lehet hogy fejben azt kapcsolja össze, hogy ha tampont akarsz használni, akkor már járt benned minden más is. Én anyukám is sokáig ki volt akadva emiatt. :D Meg ő eleve nem is szerette sose használni és furcsállotta, hogy nekem ez kényelmesebb - nem reagált ennyire szélsőségesen, mit a te anyukád, az tény, bár nem is első alkalommal jutott eszembe ilyesmi.

Ülj le vele, mutass neki pár reklámot, stb, hogy képbe kerüljön. Esetleg beszélj vele arról, hogy ez a te magánügyed.

Egyébként használd nyugodtan, bár szűzként, első pár, gyengébb mensi alatt még nem biztos, hogy olyan egyszerű lesz.

2014. aug. 26. 22:47
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, 13 éves vagyok és igen, elég gáz, hogy pl. farsangkor szokott lenni sulibuli, és amíg a többiek 10-ig maradnak, nekem 6-kor haza kell mennem...az apukám normális, neki mondok el mindent, de szerintem neki nem beszélhetek ilyen lányos dologról mert eléggé zavarba jönne.. :) Amúgy azért nem értem anyát, mert neki az apja volt ilyen, volt hogy az utcáról visszaküldte anyát meg a testvérét hogy vegyenek másik ZOKNIT!!Anya most 38 éves és tényleg nem tudom hogy mi lesz ha barátom lesz...ha így megy tovább az biztos hogy csak apa fog tudni róla...de már azon is gondolkoztam hogy mivel apa szerint 14 évesen eldönthetem hogy kinél akarok lakni,lehet hogy átköltözök apához...csak az a baj, hogy ő lakásban lakik,és most született a barátnőjének kisbabája (vagyis lett egy féltesóm hurrá:) :) ) és így már nem férnénk el...
2014. aug. 27. 08:12
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
Nyilván félt, és nyilván nem avat be mindenbe, hogy mitől és miért félt. Sok problémája lehet, ami miatt ennyire aggódik érted. Sokkal rosszabbul járnál ha leszarna hidd el. Addig meg csak "csínytevésekkel" vagy kénytelen átvészelni a kamasz korszakot. ;) Később hálás leszel érte, ezt még nem láthatod. Nekem egyszer még betétet sem akart venni, (nemhogy tampont) használjak vattát címmel. Utólag persze tudom ideges volt, mert nem volt épp pénzünk, és nehezen tudta kezelni a helyzetet, attól függetlenül a világ legjobb anyukája és mai napig mindent megad és megtesz értem. Csak győzzem viszonozni egyszer :D. Anyák néha furák, de csak mert ők is ugyanolyan nők, emberek mint bárki más. Nem feladatot megérteni, aki meg ismeretlenül fikázza más anyját, az borzalmasan leszerepelt emberileg és arra ne hallgass. Én talán egyszer kérdeztem meg tőlük a tampont mint olyant, szűzen nem javasolta mégis elkezdtem és nem volt gond. Lehet ő nem használt ennyi idősen ezért nem tartja jó ötletnek.. vagy elképzelhetetlennek az ötletet.
2014. aug. 29. 12:11
 18/24 anonim ***** válasza:
52%
Nem hiszem, hogy emberileg leszerepeltem volna attól,hogy azt írtam,nem normális az anyja. Ne haraguudj,de ez nem normális viselkedés,mikor egy anya,aki ha azt nézzük,hogy a lánya csak 13, nem is lehet túl idős, így reagál le egy kérést. Lehet,hogy nemm tartja jó ötletnek,de azt emberi módon is lehet közölni,nem csak megalázva és kiborítva a gyereket.Aki pedig emiatt leri*ancozza a lányát-hát inkább arról kéne meglenni a véleményednek kedves előző. Amúgy szerintem neked is jobban esett volna, ha anno anyukád őszintén megmondja,hogy nincs most rá pénz,de megpróbálja megoldani. Amúgy nekem is volt szerencsém hasonló anyához,aki élvezte a lelki terrort és a nyilvános megalázásokat. Ettől függetlenül persze tökéletes anyának tartotta magát,mert iskolába járatott. Igen, olyan szakmám lett,amit ő szerett volna.ő lett elégedett,nem én. Szóval hidd el, én is és a többi válaszoló is nem csak úgy "fikázunk " a levegőbe.
2014. aug. 29. 13:57
 19/24 anonim ***** válasza:
43%
Biztosak voltunk benne hogy te ezt nem érzed...
2014. aug. 29. 19:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy neked sosem kellett szöknöd és menekülnöd anyád elől... Tehát fogalmad sem lehet erről a viselkedésről.
2014. aug. 29. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!