Mit csinaljak lehet terhes vagyok?
A kikapós módszer nem védekezés!
Vegyél pelenkát.
Hát egy tesztet csináltatnék, az biztos.
Amúgy meg tudom, hogy már késő, de 17 évesen lehetne már annyi felelősséged, hogy védekezz!
Nem csak a terhesség miatt, a nemi úton terjedő betegségek miatt is.
A kikapásos módszer pedig nem védekezés, mivel van előváladék is.
menj el a legközelebbi tescoba, vegyél x-epil terhességi tesztet (2db-os 610 ft).
másnap reggel ébredés után pisilj egy pohárba, tartsd benne a jelölt végét 10 mpig a pisiben, aztán várj 3 percet amíg megjelenik az eredmény. (1 csík nincs gond, 2 csík terhes vagy)
persze minden teszt más, el kell olvasnod, hogy pontosan hogyan kell csinálni. amit én leírtam, az a fenti márkára vonatkozó útmutató volt csak. annyi a lényeg, hogy mindig első vizeletből csináld reggel a tesztet, ha azt akarod, hogy pontos legyen.
Ha 11dikén kellett vna megjönnie akkor már 11dikén, 12dikén is simán tesztelhetsz. de mivel ma 24dike van, mostmár tuti pontos lesz a teszt.
sok sikert! remélem nincs még baba..
Menj nőgyógyászhoz. a gyanúdat nem tudják meg a szüleid. Nem szólnak a szüleidnek, hogy ott voltál. De ha terhes vagy akkor így is úgy is egyik szülőd aláírása kell.
Én is 17 évesen estem teherbe. egyedül mentem dokihoz azonnal. és nekem apámmal jobb a viszonyom így ő jött el vele, és ott volt amikor kihoztak a műtőből.
Koszonom a sok valaszt nagyon aranyosak vagytok
a baratom 20eves
kb azota filozok rajta hogyaz vok mikor nem jott meg es minden nap azon vagyok hogy mert vagyok az talan azert :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!