Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinaljak lehet terhes...

Mit csinaljak lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
17eves leszek most novemberbe volt egy baratom azzal le fekudtem a vedekezes a kikapos mondszer volt 25en voltam vele utoljara es meg kellet volna jonnie a menszeszemnek 11en mindig 21ciklusba szamolom de volt mikor keset v 1hetet is de ugye meg nem jott meg pedig meg kellet volna mit tegyek ????? :/
2014. aug. 24. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha julius 25én volt meg,és 11.-én kellett volna megjönnie,akkor lehet,hogy terhes vagy.Csináltass tesztet.De lehet rendszertelen a vérzésed is,azért kell tesztet csinàltatnod.Mindig a 21.-ik napon jön meg a vérzésed?
2014. aug. 24. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

A kikapós módszer nem védekezés!

Vegyél pelenkát.

2014. aug. 24. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát egy tesztet csináltatnék, az biztos.

Amúgy meg tudom, hogy már késő, de 17 évesen lehetne már annyi felelősséged, hogy védekezz!

Nem csak a terhesség miatt, a nemi úton terjedő betegségek miatt is.

A kikapásos módszer pedig nem védekezés, mivel van előváladék is.

2014. aug. 24. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

menj el a legközelebbi tescoba, vegyél x-epil terhességi tesztet (2db-os 610 ft).

másnap reggel ébredés után pisilj egy pohárba, tartsd benne a jelölt végét 10 mpig a pisiben, aztán várj 3 percet amíg megjelenik az eredmény. (1 csík nincs gond, 2 csík terhes vagy)

persze minden teszt más, el kell olvasnod, hogy pontosan hogyan kell csinálni. amit én leírtam, az a fenti márkára vonatkozó útmutató volt csak. annyi a lényeg, hogy mindig első vizeletből csináld reggel a tesztet, ha azt akarod, hogy pontos legyen.

Ha 11dikén kellett vna megjönnie akkor már 11dikén, 12dikén is simán tesztelhetsz. de mivel ma 24dike van, mostmár tuti pontos lesz a teszt.

sok sikert! remélem nincs még baba..

2014. aug. 24. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Menj nőgyógyászhoz. a gyanúdat nem tudják meg a szüleid. Nem szólnak a szüleidnek, hogy ott voltál. De ha terhes vagy akkor így is úgy is egyik szülőd aláírása kell.

Én is 17 évesen estem teherbe. egyedül mentem dokihoz azonnal. és nekem apámmal jobb a viszonyom így ő jött el vele, és ott volt amikor kihoztak a műtőből.

2014. aug. 24. 23:00
 6/7 anonim válasza:
51%
Na azért álljunk meg egy szóra. Igen, butaság ez a védekezés. De 17 évesen a menstruáció késésének oka nem csak terhesség létrejötte lehet. Mint bizonyított tény hogy a megszakításos módszerrel "védekező" párok 30% százaléka esik teherbe 1 éven belül. Nagyon régóta benned van ez a dolog hogy te terhes vagy? A stressz, aggodalom, izgulás miatt is késhet. Természetesen tesztelni kell. A barátod elmúlt 18 éves? Nekem 2-3 hetet is késett és a terhesség összes tünetét beképzeltem magamnak.
2014. aug. 24. 23:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a sok valaszt nagyon aranyosak vagytok

a baratom 20eves

kb azota filozok rajta hogyaz vok mikor nem jott meg es minden nap azon vagyok hogy mert vagyok az talan azert :/

2014. aug. 25. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!