Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma kellene megjönnie, napközbe...

Ma kellene megjönnie, napközben volt is egy kis pecsételő vérzés de azóta semmi. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mindig jön meg pont amikor kellene. Sokszor késik, hamarabb jön. Hány éves vagy?

Ha stresszel, amiatt is előfordulhat, hogy akár kimarad 1 hónapig és csak ilyen "pecsételő" foltok lesznek. Fiatalként, meg főleg nem kell még aggódni ennyi miatt. Ha vannak más panaszaid is természetesen más a helyzet, de ha csak ennyi ne idegeskedj. :)

2014. aug. 23. 20:58
 2/3 anonim válasza:
Ez szerintem normális,ne aggódj!Szerintem reggelre rendesen meg fog jönni,amúgy ha késik pár napot az is teljesen normális. :)
2014. aug. 23. 21:05
 3/3 A kérdező kommentje:

19 vagyok, és rendszeres nemi életet élek, sosem maradt még ki, ez egyátalán nem jellemző rám.

Nem történt semmi gubanc, rendesen védekezünk midig.Mondjuk elég nagy stresszben voltam az elmúlt pár napban hogy mikro jön meg mert megyek nyaralni.

2014. aug. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!