A hüvelyi folyás mitől alakul ki?
Figyelt kérdés
Már egy ideje hüvelyi folyásom van, általában átlátszó, de a menzesz előtt fehér és van amikor kellemetlen szagú. Voltam dokinál is azt mondta ez természetes.minden nap mosakszom, még nincs szexuális életem sem, mitől lehet? Előfordulhat hogy a tsfürdő van rossz hatással?2010. jan. 15. 17:07
1/5 anonim 

válasza:

Ha az orvosnak nem hiszel, akkor nekünk se fogsz. Ez tényleg természetes, minden nőnek van ilyen, erre vannak kitalálva a betétek...
2/5 anonim 

válasza:

A folyás valóban természetes dolog addig, amíg nem színeződik el vagy nem lesz kellemetlen szaga. Ha az orvos azt mondta, hogy nálad minden rendben, lehet hogy csak neked tűnik kellemetlennek, mert undorodsz tőle.
Minden nőnek, aki már menzeszel, va fehérfolyása.
Ezen kívül vannak nők, akiknek pszichikai okok miatt sokkal gyakrabban és sokkal több folyásuk van, mint más nőknek. Ilyen vagyok sajnos én is.
3/5 anonim 

válasza:

igen ez hozzátartozik a normális hüvelyflórához.
4/5 anonim 

válasza:

énis így voltam, énis voltam orvosnál, és nekemis azt mondta h természetes, és nemlát semmi rendelleneset.
viszont a tusfürdő az borítja a hüvely PH-ját, mert nem egyezik meg vele. intim mosakodót hazsnálj, legfőképp niveát, mert annak van a legközelebb a PH értéke a hüvely phjához.
5/5 anonim válasza:
hát én nemtudom én már nemhiszek egy dokinak sem mert eddig 4-nél vtam abból 2aztmondta hogy gomba a másik 2 meg azt hogy ez normális na most szerintetek ha egy doki nem tudjah akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!