Viszket a hüvelyem, mint tegyek?
Figyelt kérdés
Már úgy 1 héttől kb . viszked a puncim nem kivulrol hanem belolrol.
13/L
2014. aug. 22. 11:05
11/17 anonim válasza:
Nekem a coli fertőzés okozott ilyen tüneteket... Addig hiaba hasznaltam a canestent semmi... A doki vett tenyésztést akkor derült ki. Viszketést okozhat magasabb cukor is! Keress fel gyereknodokit.
12/17 anonim válasza:
Keress fel egy nőgyógyászt. Nekem vírusos hüvely gyulladás okozott ilyet amit a strandon szedtem össze de a doki adott rá gyógyszert és elmúlt.
13/17 anonim válasza:
Canesten combit vegyél, mert hüvely kúp is kell ehhez hog megszüntesse a gombát.
14/17 anonim válasza:
utolsóra egyenlőre ne hallgass, semmit ne kenj, vagy nyomj be, ameddig nem látott nőgyógyász, ha nem olyan problémád van, amire a canesten a megoldás, még ronthat is a helyzeteden...
15/17 anonim válasza:
Nem igaz!!
Nekem az orvosom mondta, hogy nyugodtan használhatom a Canestent, mert SEMMIFÉLE kárt nem tud okozni, a legrosszabb ami történhet, hogy nem segít!!
Ja és persze mekem is megoldotta hasonló problémámat.
16/17 anonim válasza:
Nekem is telefonon ajánlotta a Canestent az orvos, amikor szabadságon volt! És ő is azt mondta hogy nem árt a Canesten, az egy széles spektrumú gombaolő szer.
Az esetek nagy többségében hasznos, de ha nem gombád van akkor persze nem fog segíteni.
Egy próbát megér a dolog.
17/17 A kérdező kommentje:
koszonom, eppen megjott es elmult a viszketest hala istennek le is kopogom
szerintem csak valami bakterium voltvagy nem tudom.
2014. aug. 30. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!