Miért marad el a menstruációm?
Már két éve menstruálok, de még mindig nem rendszeresen. Régebben hat, majd öt hetente jött meg körül-belül. Nyáron fogyókúráztam, le is adtam tizenhat kilót, de a fogyókúra alatt is megjött. Azóta viszont, az elmúlt három hónapban csak valami sűrű barna folyás jött helyette. Mi lehet a probléma?
14/L
hormonproblémára gondolnék a barnázás erre szokott utalni, a hirtelen fogyás is lehet, hogy közrejátszik. mindenféleképpen menj el légyszíves nőgyógyászhoz, mert fontos, hogy rendszeres legyen a menstruációd. ha nem akarsz egyedül kérdd meg anyukádat, hogy vigyen el. nem fog fájni semmi csak kivizsgál.
de nem kell megijedned.
14 évesen ne csodálkozz h nem rendszeres a menzeszed.
hány kilóra fogytál le?
amúgy a hirtelen nagy súlyvesztés is nagyban hozzájárul a menzesz felborulásához.
első vagyok. 2.-at olvasva lehet hogy túllihegtem, de talán a fogyókúra miatt.
amúgy nekem az első mensim után rendszeres volt, úgyhogy ebből indultam ki, de persze van akinek idő kell míg rendszerbe jön. hát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!