Hogy lehetne kezelni a miómát házilag?
Figyelt kérdés
Nagy,csecsemőfejnyi,állandóan vérszegény vagyok miatta,mert erős a havim.Nem engedem műteni,mert a méhemet is kiveszik a nagysága miatt.2014. aug. 21. 17:52
1/7 anonim válasza:
nem tudod házilag kezelni, viszont ha nem kezelteted, akkor akár bele is halhatsz
műtéttel kezelhető, nincs olyan házi módszer, ami ezt kiváltaná
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy nem lehet kezelni otthon.
Viszont értem, hogy nem akarod, hogy kivegyék a méhed.
Ha nem is otthon, de talán vannak alternatív módszerek. Csak hát nehéz kiszűrni, hogy ki az, aki valóban természetgyógyász, és ki az, aki csak átverni akar és a pénzed kicsalni.
Szívből kívánom, hogy találj valami megoldást, és a méhed is meg tudd menteni!
Csak egy könyvet tudok ajánlani. Nekem a betegségben nem segített, mert nem volt időm még végigolvasni sem a műtétig, olyan gyorsan történtek velem a dolgok. De a lelkemnek jót tett. Brandon Bays: A belső utazás
4/7 anonim válasza:
Az Aviva tornát szokták még ajánlani mindenféle nőgyógyászati problémára. Nem tudom, hogy ilyen előrehaladott állapotban is segít-e. De érdemes lenne egy ilyen tornával foglalkozó szakembert felkeresni érdeklődni.
5/7 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget ne írjatok már, hogy bele lehet halni. A műtétbe is bele lehet halni, és rengeteg kockázata, szövődménye van. A miómák kevesebb, mint 1%-a rákosodhat el.Viszont, ha erős a vérzésed, azt kezeltetni kell, pl. gyógyszerrel. Nekem is nagy miómám van, de nekem a menzeszem rendben van, csupán annyi a bajom, hogy puffadok, és ilyenkor olyan a hasam, mintha kismama lennék. Én is keresem a megoldást, mert nem szeretnék műtétet.
7/7 anonim válasza:
Nekem Esmya gyógyszert írt fel a dokim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!