Mi annak az injekciónak a neve amit hüvelygombára írnak fel?
Figyelt kérdés
azt tudom,hogy 25000 ft a kezelés.5 injekciót adnak.Mi a neve?És milyen tapasztalatok van róla?2010. jan. 15. 01:00
1/4 anonim válasza:
minek hüvely gombára injekció? főleg ilyen drága? tök fölösleges nekem is volt már, felírtak rá egy krémet és elmúlt.
2/4 anonim válasza:
Nem a Gynevac-ra gondolsz? Az áll öt oltásból, de én 8-9 ezer forint/dobozra emlékszem. Nem hüvelygombára van, hanem bakteriális eredetű gyulladásra.
3/4 A kérdező kommentje:
azért injekció,mert tudod vannak olyan emberek akiket hiába kezelnek krémekkel és kúpokkal,semmi sem mulassza el és már 4éve szenvedek tőle és már nem tudok mit kitalálni.Sajnos nekem nem csupán gyulladásom van.De azért köszi a válaszokat!
2010. jan. 18. 21:24
4/4 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire lehet kiterjedt a gombás fertőzésed, de csodálkozom, hogy nem sikerül kiirtani. Amire te gondolhatsz azok az intravénásan adható gombaellenes szerek, de azt úgy tudom, csak nagyon súlyos fertőzésekre, pl. gomba okozta vérmérgezésre (gomba-szepszis) adják (mindemellett nem elhanyagolhatóak a mellékhatások sem!).
Ilyen szer pl.
de még van sok más szer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!