Valószínűleg gombás vagyok odalent. De mit tegyek?
Itt szerintem találsz infót: [link]
Az orvoshoz menetelt még megúszhatod, de szerintem tuti pénzbe fog kerülni a dolog. (Pl. Canestent vény nélkül vehetsz)
Most biztos lepontoztok, de már elegem van ezekből a kérdésekből!!! Már hónapok óta gyakorikérdésezem és mindennap van egy rakás, "nemakarokorvoshozmenni", "nemmerek elmenni", "nemmerekgyógyszertvenni" meg ilyesmi... Most az ilyeneknek mit lehet tanácsolni??? Csak az a mondás jut eszembe, hogy "aki hülye, haljon meg". Tudom ez így nagyon erős, de akkoris gondolkozz el egy picit!!! Annyira önző vagy, hogy az nem igaz! Nem csak a Te dolgod, hanem mondjuk a barátodé is (ha van) és mondjuk az édesanyádé is, mivel az ilyen fertőzés wc-n keresztül átadható! Arról nem is beszélve, ha nyilvános wc-be, strandra, barátaid wc-jébe mész stb!!! Nem játék az ilyen! De egyébként 2 naponta van kérdés a gombával kapcsolatban és mindenki írja, hogy el kell menni!!! Az egészséged is rámehet, még meddőséget is okoz és neked nem ér annyit az egész, hogy legalább az édesanyáddal megbeszéld és megkérdezd tőle?? Még az is elképzelhető, hogy lesz otthon canesten!! Szóval ha gondolod sértödj meg a válaszomra, de Te is tudod jól, hogy igazam van!
Mellesleg nekem egyszer volt ilyen és azonnal bekentem a sima canestennel és 2 nap múlva teljesen elmúlt! Irták egyesek, hogy elhanyagolták és hónapokig viszketett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!