Nagyon meg vagyok ijedve, mi lehet a probléma? 15/L
Hát lehet,hogy velem van a baj,de engem soha nem izgatott,hogy mi van ha nem jön meg:D
Ez ilyen korban még teljesen normális.Nyugodtan fojtasd,amit elkezdtél és ne stresszelj (attól is késhet)és hamarosan megjön a mikulás,nyugi;)
Amúgy ha a cickafarkat a mensi megjövetele előtt egy héttel kezded el iszogatni,akkor nem fogsz annyira görcsölni:)
Egyébként nem csodaszer,csak segíti a természetes folyamatokat szóval nincs konkrét hatóideje:)
Amúgy tényleg bármi okozhat késést,akár az életmód váltás is(de ez nem feltétlenül rossz)vagy a hormonok stb..
(ha ez vigasztal,nekem majdnem egy hónap késéssel jött meg ma,mert elég sokat stresszeltem mostanában,amúgy meg teljesen egészséges vagyok:))
Nem volt meg az eletemben semmi olyasmi amitol en terhes lehetnek:D
Koszonom a masodik valaszolonak, egy kicsit megnyugodtam, remelem minel hamarabb megjon, de ezt a teat lehet kiprobalom, legalabbis eloszor megbeszelem anyaval:D koszonom tenyleg, szep estet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!