Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogantatas utan kevesebb,...

Fogantatas utan kevesebb, mint egy hettel jelentkezhet a mellbimbok szinenek sotetedese?

Figyelt kérdés
Ugye nem?!

2014. aug. 13. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
Légyszi, ne tegyél ki még 8 kérdést róla. Kevés az esélye, de ha félsz, inkább vegyél egy 600 forintos tesztet, mint hogy telespammeld az oldalt...
2014. aug. 13. 22:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Komolyan ketsegbe vagyok esve, barmi ilyesmi miatt, de errol sehol nem irnak a neten, ezert gondoltam hogy felteszek egy(!) kerdest. Normalis, kulturalt emberek valaszat varom. Koszonom!
2014. aug. 13. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz tesztet???
2014. aug. 13. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy hèttel a mensi kimaradàsa utan, vagy az akció utàn?

Egyèbkènt szerintem jóval kèsőbb van elszinezõdès, de nem tudom biztosan nekem egyàlltalàn nem vàltozott a színe.

Ha nagyon fèlsz vèdekezzetek...

2014. aug. 13. 22:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Egy hettel az akcio utan es mindig gumival vedekezunk.

Mitol lehetne meg ez? Borgyogyasznak vagy mas orvosnak kene megmutatni?

2014. aug. 13. 22:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy hèttel utànna mèg a beàgyzódàs sem biztos nem hogy bàrmilyen tüneted legyen, ilyenkor mèg a teszt sem mutat ki semmit.

H jöl hasznàljàtok a gumit nem valòszìnű a terhessèg perszesemmi sem 100% de pl mi 8 èvig ezt hasznàltuk es nem lettem terhes.

2014. aug. 13. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Esetleg hormonzavar...
2014. aug. 13. 22:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Azert nem csinalok tesztet, mert az csak az elso kimaradt menstruacio utan mutatja ki, es nem maradt ki.

2014. aug. 13. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__59947..

Ennyit az 1 kérdésről. Csak egy órával ezelőtt volt, már el is felejtetted...?

2014. aug. 13. 23:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, hogy eszembe jutott, hogy talan azert nem jott meg mindig valasz arra q kerdesre, mert rosszul tettem fel, benne a "premenstruacios szindroma" kifejezessel. Sokan nem tudjak micsoda, elbol nem is kattintanak ra, ezert kiirtam maskent, maris tobb ertelmes es hasznalhato valaszt kaptam. Elnezest, ha sert, hogy NYOLC hulye kerdesemmel "elarasztom" az oldalt! Bunko...
2014. aug. 13. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!