Szerintem hüvelygombám van, mert nagyon viszket. Ezt mitől lehet elkapni? Csak a párommal vagyok kapcsolatban. Ez magától is kijöhet?
Nekem meg a doki azt mondta, hogy ez úgy is kialakul, hogy ha valamiért a hüvely PH-ja elváltozik valamiért, s a nem kívánatos gomba(k) elszaporodnak, neten is írják, hogy immunrendszer gyengülése (stressz) is kihozhatja, no meg igen, szexuális érintekezés nélkül is sokféle módon össze lehet szedni, sajna mi ott nyitottak vagyunk...
Részemről elég idegesítő, hogy nem lehet konkrétan tudni az okat -nekem is életemben s jelenleg is egy pasim van, s hűségesek vagyunk, bízunk egymásban-, mert akkor tudnám, hogy kerüljem el..
Doki azt is mondta, hogy a PH-ra nem jó a sok szénsavas ital, meg csoki...
Szóval szerintem ez jóval összetettebb
Szia, újra második válaszoló vagyok, s köszönöm a fenti megerősítéseket, hát igen, sajna terhesen is kijöhet.
Az jó, használjt Canestent, bár azért fontold meg, mert képzeld, hogy én úgy járta, hogy ezt írás szerint használtam s a tüneteim el is múltak, s gondoltam minden okés, s együtt voltunk a párommal, s neki kipirosodott foltokban, s pont ekkor tájt kellett fog.gátlólt is íratnom, így aztán ezt el is mondtam a dokinak, megnézett, s azt mondta, hogy igen a Canesten enyhítette a dolgot, de nem múlasztotta el teljesen, így kaptam egy újabb kezelést, s okés lett. Szóval szerintem a Canesten gyengébb, de ha a fertőződésed erősebb, lehet nem lesz elég, ezért én azt tanácsolom, hogy azért amikor tudsz dokival is nézesd meg, ne lappangjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!