Mitől viszketett és fájt odalennt?
Szerintem csak kidörzsölődött. De ha "normál" mennyiségű szexnál is jelentkezik újra ez, akkor lehet a gumira gyanakodni. De a kidörzsölés valószínűbb.
Ja és még annyi, hogy a gomba nem tisztálkodás függvénye, hanem a hüvely kémaiai egyensúlyán múlik. A hüvely alapjáraton öntisztuló, akkor jön a gomba, ha felborul az ideális Ph., mert akkor el tudnak szaporodni a gombák.
A gumi is okozhatta,akkor allergia,de pusztán a sok sex is...
Tudod sok dörzsölődés,apró sérülések a nyálkahártyán....
Másszor bekenheted esetleg valami hámosító krémmel ha van otthon,az gyorsabban gyógyítja.
Gratulálok!!
hát én nem tudom..most olvasgatom ezt : A hüvelyfertőzés tünetei: Viszketés érzése a hüvelyben (vagina) vagy a külső nemi szerven (vulva), a hüvelyfolyás fokozódása, színének és sűrűségének megváltozása, hüvelyfolyás tiszta szürke vagy sárgászöld váladékkal, halszagú vagy kellemetlen illattal, vizelési fájdalom, fájdalom közösülés során.
Nekem ezek a tünetek mind megvoltak,a váladékom ilyen darabos volt, túró szerű... Bármi is volt, már szerencsére elmúlt, csak azért szeretném tudni,hogy mi volt,mert nem szeretném,hogy mákor is megtörténjen...köszönöm eddigi válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!