Fél éve nem jött meg. Aggódjak?
Figyelt kérdés
16 leszek 6 hónap múlva. Utoljára áprilisban jött meg. Még nem állt be rendesen, de úgy hallottam, hogy ha 16évesen nem áll be, akkor baj van. Voltam nőgyógyásznál, de azt mondta hogy még fiatal vagyok, és nem akar felírni hormonális gyógyszereket. Lehet, hogy valami baj van?2014. aug. 11. 08:28
1/7 anonim válasza:
Ha nem élsz nemi életett akkor azért nem kell aggódnod,hogy babát vársz....ha még is élsz akkor kb.4hónapos kismama vagy de akkor pocakodnak is kell látszodni.Csinálj egy terheségi tesztett vagy Menj nőgyógyászhoz,hogy meg nézzen.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem élek nemi életet
2014. aug. 11. 08:40
3/7 anonim válasza:
Akkor nincs mitől félj.Nekem régen szoktak olyant mondani,hogy üljek melegvízbe az segít,hogy meg Jöjjön.
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, kipróbálhatom :D Köszi a válaszokat:)
2014. aug. 11. 08:50
5/7 anonim válasza:
Nem 16 éves korig kell beállni, hanem kb. addig kell megjönnie az elsőnek.
Hallgass a nődokira!
6/7 anonim válasza:
Igaza van természetesen a nőgyógyászodnak és 17 éves kor körülre kellene beállnia nagyjából a rendszeres mensinek.
Addig, bizony hónapok is kimaradhatnak, nekem pl. 8 hónap maradt ki.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem :)
2014. aug. 11. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!