Bő menstruáció teendő?
Figyelt kérdés
Együttlét után, egy héttel a szokásos idő előtt jött meg, kb. 20-30 percenként kell betétet cserélni,vérrögök is vannak sajnos, ilyen még soha nem volt. Nem érzem rosszul magam, semmi egyéb bajom nincs. Kell ilyenkor ügyeletre menni vagy mi legyen ?2014. aug. 10. 19:57
1/3 anonim válasza:
Ha nem tart tovább pár óránál ez a nagyon erős rész és nem vagy rosszul, akkor szerintem nem kell ügyeletre rohanni. Mióta tart?
Nekem is van, amikor 1-2 napig olyan erős, hogy óránként fullra megtelik a betét és darabos, de utána egyik pillanatról a másikra hoppsz, szinte el is múlik.
2/3 A kérdező kommentje:
kb 5 órája :(
2014. aug. 10. 20:04
3/3 anonim válasza:
ugyanez van nekem is hogy az első három nap nagyon kényelmetlen de utána lecsökken a mennyiség.
Lehet mióma is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!