Kellemetlen szagú folyás. Mitől lehet?
13 vagyok már megjött. Szerintem amióta van hüvelyfolyásom van szaga. Ha pl a nadrágomat megdörzsölöm ott, akkor a kezemen lehet érezni. Nem olyan hogy meghalok a bűztől, és nem is olyan erős de azért nekem kellemetlen. Egyéb tünetem nincs. Rendes átlátszó folyás. Talán néha picit sárgásabb, de azt olvastam hogy az normális, de hát én nem tudom :/ Esetleg gomba lenne vagy mi? Most eléggé megijedtem. Egyszer wc papír nagyon kidörzsölte akkor viszketett picit.
Sosem voltam még nőgyógyásznál és még nem is szeretnék. Szóval ötletek hogy ez a baj e vagy normális. Otthoni módszerek?
Rendben, de akkor ez rossz?
Amit még tudni kell, hogy szeretek enni, sokszor eszek és sokat is. Arról is olvastam hogy ez is befolyásolhatja a folyást.
Szerintem nincs semmi bajod.
Ha sárga lenne, darabos-túrós, és nagyon büdi, akkor lenne ombád, amire megpróbálhatnád a Canesten combit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!