A fehér folyás sok nőnél jelen van, de ez folytonos kell legyen? Tehát mióta lett fehér folyás az eltart 10-20 stb évet? Nekem van szerintem már olyan 7-8 éve és nagyon mérgesit meg kellemetlen.
Első körben menj el nőgyógyászhoz, és ha minden rendben van, akkor normális.
SOk nő viszont nem megy el, vagy eltitkolja a panaszait, és hosszú évekig él kisebb-nagyobb fertőzésekkel, és megszokásból kikiáltják természetesnek.
Szia! Nekem 14 éves koromtól kezdve egészen mostanáig én is minden nap! tisztasági betétet használtam. (Nekem nem volt kellemetlen szagú, de mindig volt folyásom) Nem tudom hány éves vagy, nekem a szülés után szűnt meg.
Ajánlanám neked a cickafarkfű teát! (Kár, hogy én későn jöttem rá milyen jó!)
Akár vagy antibiotikum szedés után vagy uszoda vagy tampontól vagy ha csak kicsit legyengült a szervezeted. A hüvely flóra nagyon könnyen felborul. Nem is mindig kell hozzá szexuális életet élni. (kész röhej, de állandó barát mellett én pont akkor szedtem össze, amikor 2 hónapig nem tudtunk találkozni)
Ha nem átlátszó vagy fehér a folyásod illetve ha kellemetlen szagú az minden esetben fertőzést jelent. Én lassan 14 éve használok tisztasági betétet, főleg azért, mert zavar ha érzem a bugyimon, hogy nedvesebb lesz. Eddig egy pasi se vette észre, hogy tisztaságit használok. Mondjuk nem is szájjal húzták le a bugyim vagy ilyesmi :D Plusz mindig a legvékonyabbat használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!