Mi lehet ez? Kérlek segírsetek!
Figyelt kérdés
A menstruációm utolsó napjaiban elkezdett viszketni ott lennt és azóta viszket és menstruáció után fehér, kicsit túrószerű folyásom lett. Mi lehet ez és mit csináljak, orvoshoz nem akarok menni mert még soha nem voltam és anyukámnak sem merem elmondani. :/ 15/L2014. aug. 9. 16:05
1/6 A kérdező kommentje:
*segítsetek
2014. aug. 9. 16:05
2/6 anonim válasza:
Márpedig erre csak egy orvos tudna igazán választ adni. Én se szeretek de hiába keresgélsz a neten válaszokat, nem fogsz dűlőre jutni. Viszont nem muszáj szólni anyukádnak, szerintem szülői felügyelet nélkül is el lehet menni nőgyógyászhoz(jól van na, lehet hülyének nézni hogy ilyen tájékozatlan vagyok), akár egy barátnőddel.
3/6 anonim válasza:
Gombára utaló tünet a túrószerű folyás. Ez magától nem fog elmúlni. Nem értelek miért nem mered elmondani anyukádnak? Erről nem tehetsz, az immunrendszered legyengül és már meg is van a baj.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktunk ilyenekről beszélni...
2014. aug. 9. 18:33
5/6 A kérdező kommentje:
Ha ez azért van mert felborult a hüvelyi bélflórám segíthet ha johhurtot eszek mert úgy hallottam hogy az helyre állítja?
2014. aug. 10. 03:00
6/6 anonim válasza:
A joghurt evés sajnos nem lesz elég. Gomba elleni készítmény, vagy orvos kellene. Ez nem szokás kérdése, hogy anyukáddal megbeszéld. Mivel nem vagy még önálló és gondolom anyud ad majd pénzt a gyógyszerre, ezért vele kell közölnöd a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!