Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Így is elmenjek?

Így is elmenjek?

Figyelt kérdés
Meg fog jönni a menstruációm, érzem (duzzadt mellek, alhasi görcsök, stb.), viszont keddre van időpontom a nőgyógyászhoz. Mostanában elégstresszes vagyok, és késik is a ciklusom, ezért mindenképp szeretném magam megvizsgáltatni. Keddre valószínűleg megjön. Egy időpontot már le kellett mondanom. Ha megjön, akkor is elmenjek? Vagy mondjam le inkább?

2014. aug. 8. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Én menzesszel is elmentem, de nem a legdurvább napon. Szerintem ne mondd le, várd meg a keddet, ha nagyon nem tudsz vele elmenni, mert annyira erős, csak akkor mondd le.
2014. aug. 8. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ miert mész. Kenetet nem tud levenni menzesz alatt. Én felhívnám es megkérdezném, hogy mi legyen.
2014. aug. 8. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, kenetet nem fog tudni venni, tehát ha az évi rákszűrés is benne lenne a vizsgálatban, akkor le KELL mondanod.
2014. aug. 8. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Hétfőn, vagy kedden egy telefont megér a dolog és majd akkor megmondják és ha szükséges egyben kérhetsz is új időpontot.
2014. aug. 8. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Telefonálj oda elötte, és kérdezd meg.
2014. aug. 8. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!