Elmenjek holnap nőgyógyászhoz?
Tegnap jött meg, ma nagyon rosszul voltam/vagyok, délután kegyetlen hányingerem volt órákig, sokszor öklendeztem a wc-n, de nem volt bennem semmi amit kihányjak. Folyamatosan ájulásérzetem van főleg, ha állok le kell ülnöm és rengeteg most a menstruációm, ma már átáztam kétszer, de csak így hirtelen, pedig elég gyakran cserélgetem a betétet. A hasam az meglepő módon egy picit fáj csak, de alig érzem. Eddig ilyen rosszul még nem voltam. És be sincs állva rendesen szóval teljesen össze-vissza jön meg pedig több, mint 2 éve jött meg először. Elmenjek holnap nőgyógyászhoz vagy ez természetes? És, ha megyek mit fog csinálni? És gáz, ha nem borotválom le? Mert annyira rosszul vagyok, hogy ehhez most semmi erőm.
15L
Szerintem menj. Ártani nem fog, és talán tud tanácsot adni, vagy megtalálja az okát, hogy most ilyen szokatlanul jött meg. 2 év alatt már amúgy is illett volna beállnia valamelyest, szóval nem fog ártani egy látogatás.
Nem gáz, ha nem borotválod le, nőgyógyászhoz nem kell.
Körülbelül a szokványos vizsgálatra számíthatsz a vérzés ellenére. A nőgyógyászt nem érdekli, ha vérzel, ugyanúgy meg tud vizsgálni, kivéve bizonyos speciális vizsgálatokat (pl. rákszűrés, egyéb kenetvételek)
Nem hiszem hogy a vigasztaláson kívűl bármit is tudna tenni a nőgyógyász, leszámítva a fogamzásgátló ajánlgatását, de azt nagyon nem ajánlanám.
A rendszertelenség még egyáltalán nem probléma majd 17 éves korod körül kellene beállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!