Sűrű sárga folyás! Mi a fene ez?
Egy próbát megérhet, ha nem múlik tőle, vagy visszatérne, akkor irány az orvos, személyesen.
Szerintem amúgy csak le akart rázni, felelős orvos kenetvétel nélkül nem javasol gyógyszert, de még az is lehet, hogy bejön neki a vak tipp.
Az én orvosom is telefonon javasolta 2 éve a Canestent és tökéletes is volt!!
Canesten combit vegyél, és 3-4 nap alatt elmúlik.
Igen nagy valószínűséggel gombás fertőzésed van.
Sárga, túrós folyás, szinte biztos, hogy gombád van.
A Canesten teljesen jó lehet a gyógyítására, hüvelykúppal együtt használd!
Na de most nyálkás vagy túrós folyásod van? Mert előbbi baci, utóbbi gomba de keverve már kevert fertőzés is lehet, arra meg a canesten nem jó. (Klion-D a hatásos, de az receptköteles)
Egyébként mit kell azon meglepődni, hogy telefonon javasolt valamit az orvos, amíg nem ér vissza? Ártani nem árt, csak nem hat, pénz kidobás. Én voltam már olyan orvosnál, akinél ott ültem a rendelőben (jól szituált vagyok, nem egy büdös valaki) és bemondásra közölte, hogy gombám van a tünetek alapján. Annyira, hogy viszketés és sárgás folyás. Na kérem kevert fertőzésem volt, így a felírt gomba elleni szer olyan lett volna, mint halottnak a csók és természetesen feleslegesen kidobott pénz. De volt annyi eszem, hogy receptkiváltás helyett másik orvoshoz mentem, aki kenetet is vett, így kiderült mi bajom és túl vagyok a sikeres kúrán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!