Gáz ha nem hordok melltartót?
Figyelt kérdés
13 vagyok (most megyek 8-ba) de nem hordok melltartót. Az osztályban mindenki szokott de nekem elég kicsi a mellem...2014. aug. 8. 11:14
1/7 anonim válasza:
Nem gáz, ha nem átlátszó felsőket hordasz. A pulóver, és a póló alá vegyél fel egy top-ot, így nem fog átlátszani a mellbimbód.
2/7 anonim válasza:
Ha nincs még nagyobb melled, és nem látszik át a pólón, akkor nem. Vagy esetleg vegyél alá topot.
3/7 anonim válasza:
Nem gáz.
Esetleg tesiórára vegyél egy sportmelltartót.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. aug. 8. 11:37
5/7 anonim válasza:
én se hordtam 15 éves koromig, nekem is elég kicsi volt a mellem :/ 16 évesen nőt nagyobbat, én nem nagyon ajánlom a toppot mert nekem az mindig lecsúszott meg csak baj volt vele nem sokat hordtam, a mellbimbó nem nagyon érdekelt, 1 dzseki megoldja 22L
6/7 anonim válasza:
Attol fugg: mekkora a melled log-e szet all-e kilatszik-e nagyon a mellbimbod. Ha keldesz 1 kepet privatba ameiken melltarto nelkul vagy 1 poloban es egyet amikben melltartoba vagy akkor meg tudom mondani pontosan :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!