Teljesen kétségbe vagyok esve, miért nem jön meg a havim?
szeretném kizárni a terhességet, ezért elmondanám: igaz, hogy nem vagyok szűz, mert 3 hónapja elvesztettem a barátomnal (óvszerrel védekeztünk), és egyből megváltozott a ciklusom, mert egy héttel később jött meg, de megjött, és rettenesen fájt az alhasam, szóval kizárt hogy mégha teherbe is estem volna, ott gyerek biztos nem maradt volna meg. levált a nyálkahártya, amin megtapadhatott volna, teljesen kizárt, olyan erős fájdalmaim voltak.
aztán 2 hónappal az első aktus után megint egy hét késés, és rövidebb volt a ciklus, de ez már nem egyszer előfordult, hogy 1 nappal rövidebb lett a vérzés. de ekkor is ugyanúgy fájt, görcsölt, minden stimmelt... most megint számítottam arra hogy késik, de már több mint egy hetet. néha fájdogál a hasam, kicsit rossz a torkomban olyan mintha émelyegnék-hányingerem lenne, de ez szinte minimális, csak néha tör rám, de ezek mind olyan premenstruációs tünetek, amik általában megvannak-megvoltak.
de miért nem jött még meg, fogalmam sincs. általában nagyon ideges szoktam lenni mielőtt megvan, de most meg inkább azért vagyok ideggyenge, mert nincs meg.gondoltam arra hátha köze lehet ahhoz hogy máriatövis kapszulát szedek egy hónapja, de ez májtisztító, semmi köze a havi vérzéshez.
biztos el kellene mennem nőgyógyászhoz, de félek hogy kiderül a legrosszabb, amit én mondom, teljesen kizárnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!