Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér tejszerű folyás mire utal?

Fehér tejszerű folyás mire utal?

Figyelt kérdés
A menstruációm 5. napján barátom előjáték keretein belül berakta a péniszét és kb. egy 20 mp-ig így szexeltünk. Előtte lenyaltam az előváladékot de gondolom közbe is jöhetett. Ettől terhesség lehet? Továbbá azóta fehér folyásom van ez mitől van? Normális válaszolóknak előre is köszönöm.
2014. aug. 6. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Azóta mennyi idő telt el? Mikor kell megjönnie a menstruációdnak? Ez így önmagában semmire nem utal, de pl. nálam terhesség volt ilyen folyással.
2014. aug. 6. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
2 nap, hétfőn volt. Elméletileg 20.-a körül.
2014. aug. 6. 17:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kaptál egy fertőzést, bár én csak egy pasi vagyok. Nem fürödtél koszos vízben például?
2014. aug. 6. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
2 nap után még semmi jele nem lehet a terhességnek, csak a következő menstruáció előtti néhány napban leghamarabb, de az is a ritkábbik verzió. Valami fertőzés lesz szerintem is, vagy az ovuláció közeledtét jelzi a tested.
2014. aug. 6. 23:29
 5/6 A kérdező kommentje:
3-as pár napja strandon voltam de természetes vízben nem fürödtem.
2014. aug. 7. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat!

Arra esetleg van ötletetek hogyha görcsöl a hasam azóta az mitől van?

2014. aug. 7. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!