Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudom, hogy megjön?

Honnan tudom, hogy megjön?

Figyelt kérdés
16L vagyok és egy éve menstruálok. Honnan tudom, hogy mikor fog megjönni? Sokszor vagyok stresszes és így általában késik is, de én soha semmi jelt nem látok, hogy na most meg fog jönni.....
2010. jan. 12. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg van egy ciklusod (általában 28 napos szokott lenni) és ehhez tudsz viszonyítani,hogy mikor kellene megjönnie.Azt írod néha késik,szóval ez nem teljesen megbízható így.Nálam pl. vannak jelek is.Mellfeszülés,néha fáj is,a hőmérséklet is megnő és nyilalni is szokott a petefészkemnél.Ja és nem beszélve a hangulatingadozásokról.Figyeld meg magad,hogy milyen jeleket észlel,folyás is lehet például.Valami jel csak van.Ha tényleg nincs,akkor biztosra nem tudsz menni,csak kb a ciklusod alaján tudod belőni,hogy hónap elején vagy végén kellene.
2010. jan. 12. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Én próbálok a 28naphoz viszonyítani, de valahogy mindig átrendeződik az időpont! És semmi jelet nem találok arra hogy megjön. Talán néha a nyilaló érzés, de az sem mindig vagy az sem mindig akkor. Szóval így nagyon a láthatlanba megyek...
2010. jan. 12. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Ilyen idősen még én sem éreztem előtte. A lényeg, hogy a tervezett időponthoz közel használj tisztasági betétet és mindig legyen nálad rendes betét is, így tök mindegy mikor jön meg nem érnek kellemetlen meglepetések.
2010. jan. 12. 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát mivel mást nem tudok tenni, ehhez kell igazodnom:(
2010. jan. 12. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!